3 smarte tiltag til din virksomhed

Af og til kan man føle, at der er gået lang tid, siden man sidst investerede i en opgradering til sin virksomhed, sig selv eller lignende. Det er dog en god idé at holde sig opdateret på, om der kommer initiativer på markedet som vil dække et behov i din virksomhed, du længe har drømt om.

Gør registrering nemt og enkelt

I mange virksomheder har man en løsning på, hvordan ens medarbejdere kan registrere sig – det kan både være tidsregistrering, hvis det kræver kode at komme ind på kontoret, hvis man vil have gæster med eller lignende. Det kan være, du føler, jeres metode er forældet? Der findes smarte måder at gøre det på, for eksempel ved at implementere adgangskort knyttet på den enkelte medarbejders ID. Hos ID Service hjælper de med at opsætte og føre service på printmaskiner, der kan printe ID-kort til dine medarbejdere, så I kan digitalisere jeres adgangskontroller i virksomheden.

Hav styr på møblementet

Der er behov for, at man har gode borde og stole, hvis man arbejder på et kontor 37 timer om ugen. Derfor er det ansvarligt af dig som leder at holde øje med, hvis der kommer nye, ergonomisk gode møbler på markedet, der kan være aflastende for dine medarbejderes kroppe. Det kan også være, I indtil nu har haft et ringere møblement, men at du overvejer at skifte til hæve-sænke-borde.

Overvej digitalisering

Udover at digitalisere registreringssystemet kan du overveje, om I har andre systemer, som kunne trænge til en opgradering? Der kan være en del, administrativt arbejde, som man udfører på samme måde, som man altid har gjort. Det kan i virkeligheden ofte digitaliseres og overføres til systemer, hvor man kan gøre det smartere og hurtigere. Det kan for eksempel være, hvis man modtager opgaver på pair – i stedet kan der laves et system til at holde styr på opgaverne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *