5 hippe og moderne boligtrends lige nu

Den moderne boligstil ændrer sig hele tiden, da vi har nemt ved at få ny inspiration fra magasiner, Tv-serier og influencers. Lige nu ser man 5 dominerende boligtrends i de danske hjem, og dem vil vi præsentere for dig, så du forhåbentligt kan få noget inspiration.

Vintage Living

En af de helt store trends i 2018 er vintage-boligstilen. Med vintage menes der, at boligstilen bevidst skal bære præg af anderledes og lidt ældre genstande. Stilen er også kendt som Newyorker stilen, hvor det er blevet trendy at bo maskulin og råt.
Et eksempel er blandt andet murstensvæggen, som mange har fundet interessant og personlig. Det er meget få lejligheder, der naturligt har en murstensvæg, som man kan se indefra, men mange har forsøgt selv at skabe en ved at rive alt sit tappet ned.

De grønne detaljer

En anden super hip trend lige nu er de mange planter, som flasker sig rundt i næsten alle boligens rum. Grønne planter er med til at give boligen liv og farver, hvilket er superfedt. Der har næsten altid været planter i de danske hjem. Førhen var det små planter, som helst ikke skulle være så dominerende. I 2018 har det i højere grad været store, dominerende planter, som har været et hit. Dog kræver store planter mere vedligeholdelse, så de altid står snorlige og ikke bliver så store, at de flyder ud til alle sider.

Valnød-farvet møbler

Valnød-farvet træ, som vi først og fremmest kender fra den amerikanske retrostil, er blandt de største hit i 2018. Det mørke karamelfarvede træ er oftest set på plankeborde. Dette hænger igen lidt sammen med vintage-stilen, som dyrker disse rustikke og maskuline overflader.
Dog er valnød i den dyre ende af skalaen, og det er derfor ikke alle, der har helt ægte valnød-bord stående i spisestuen. Men heldigvis er trenden blevet så udbredt, at der findes et hav af mere budgetvenlige look-a-like valnød-spiseborde. Hvis du er fastbesluttet på at anskaffe dig et ægte valnødsbord, kan det være en god ide at slå til Black Friday, dog er det stadig meget dyrt, og det kan derfor være en god ide at låne pengene via dette link, så du sikrer dig tilbuddet på den store handelsdag.

Minimalistiske overflader

Lidt i modsætning til vintage-stilen, som er en smule tilfældig og rustik, så er det samtidigt også populært at holde de minimalistiske overflader. Alle genstande i boligen skal helst have en specifik plads, og der er ikke udstillet nogle overflødige ting, som ikke har en funktion. De ting der står fremme i boligen, er valgt nøje ud.

Velour er det nye sorte

En af 2018’s største trends har været velour. Velour på både sofaer, puffs, pudder og spisebordsstole. Velour er set i alle farver, og er især elsket for dets bløde materiale og anderledes ydre. Mange boligeksperter tror, at velour kun vil vare ved i en kort periode, da det er et meget heftigt materiale, som man muligvis hurtigt kan blive træt af.

Ønsker du at implementere nogle af disse boligtrends (eller andre trends), vil vi anbefale altid at tjekke efter en rabatkode til Wupti, IDEmøbler, IKEA, Jysk ect. før at du foretager et endeligt køb.