Her er de accessories, der kan redde ethvert outfit

Du kender det sikkert. Man står fredag aften og skal i byen eller til fest, men ligepludselig er der intet i garderoben, der sidder helt rigtigt eller er festligt nok. Men der er få ting, du kan gøre for at få mere liv til garderoben. Hemmeligheden er nemlig at have det helt rigtige tilbehør, som kan pifte selv det kedeligste outfit op. Herunder får du lidt inspiration til, hvilke accessories du bør eje.

 

5 stykker tilbehør til garderoben

  1. Store øreringe. Hvis du virkelig vil skille dig ud fra mængden, så er store statement øreringe vejen frem. De trækker opmærksomhed og danner en flot ramme om ansigtet. Prøv for eksempel de meget trendy tassel-øreringe, der ligner små kvaste.
  2. En farverig taske. Hvis du er typen, der altid går efter sort på sort, når du handler tøj, så kan en taske i en vild farve være vildt smart til at bryde det sorte look en anelse.
  3. Smalle solbriller. 1990ernes vilde stilarter er som bekendt tilbage. Det gælder også solbriller. Så hvis du gerne vil være med på noderne, så er det på med de smalle solbriller – gerne i en flot farve.
  4. Hårclips og spænder. Pift frisuren op ved at bruge sjove hårclips og forskellige spænder, når du styler dit hår.
  5. Et klasssiks smykke. Hvis du vil have noget, der kan vare i mange år, så skal du gå efter et smykke med et mere klassisk udtryk. Det kan for eksempel være en fin, lille sølv ring eller en halskøde med en lille perle.

 

Gør dit køb fra sofaen

Hvis du gerne vil være sikker på, at dit næste køb bliver helt perfekt, så er det en god idé at bruge til tid på at browse og undersøge, hvilke flotte smykker der findes. Du kan eventuelt også gøre dit næste køb på en auktionsside. Her skal du dog ikke vente for længe med at byde, hvis du ser noget, du godt kan lide. Hvis du vil vide mere, så klik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *