En reol til alt

De nye strømninger i det danske designunivers er ikke nye – tværtimod. Mange vender tilbage til det rustikke og gamle, der har vist sit værd gennem tiden. Fra de tidløse plankeborde til det altid sikre valg med Royal Copenhagen, er det nye helt sikkert gammelt. Ting, der både har en historie, men også har et stilrent look, er blevet en af de helt store spillere indenfor designverdenen.

En ny gammel spiller

En af de nye trends på markedet, der passer lige ind i disse rammer, er String Pocket-reoler. De passer ind i alle rum, fra køkkenet, hvor man kan bruge den til alt fra krydderier til krydderurter, til soveværelset, hvor man kan bruge dem til sine yndlingsbøger eller nipsting. Reolerne er alsidige, og kan benyttes hvor som helst. Reolerne stammer faktisk helt tilbage fra 1949, og er en ægte klassiker, der passer ind i alle danske hjem, fordi de har så stærkt et præg af dansk design, samtidigt med, at de har et rent og skarpt look. Man kan vælge at købe en reol i samme farve som væggen bag reolen, for at opnå et ekstra stilrent design, eller udfordre normen og mikse farverne, for at skabe et rum med en sjæl og en attitude, der passer lige til beboeren.

Et alsidigt møbel

En anden vigtig detalje omkring String Pocket-reolerne er, at de skaber muligheden for, at have flere reoler ved siden af hinanden på forskellige højdeniveauer, som kan skabe en helt særlig dynamik i rummets design. Det gør det muligt for dig, at få præcis det udtryk du vil have til dit rum, uanset hvad dette måtte være. Det er i sandhed kun fantasien, der sætter grænser. Summen af alle disse ting gør, at reolerne er blevet en klassiker med det samme. String Pocket-reoler er i hvert fald en trend, der er kommet for at blive, og den skal ikke undervurderes. For at læse mere om String Pocket-reolerne kan du klikke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *