Europæiske boligindretningstrends i 2018

Snart går vi ind i et nyt år, det betyder også ændringer i din boligindretning. I en dynamisk designverden, vil det løbende ændre sig – og er du bare i det mindste lidt interesseret i boligtrends bør du læse med i dag på Isenkram-tilbud.dk.

Mange eksperter har stadig svært ved at spå om hvad den helt store trend bliver i det kommende år. Dog vil man allerede på nuværende tidspunkt kunne udplukke en række forskellige farver, som vil sætte dagsordenen for moderne indretning i år 2018.

Brun og beige bliver brandvarmt

Vi skal nogle år tilbage, før man så beige og i høj grad også brunt som en trendy farve i dit hjem. Men i takt med at år 2017 har stået rigtig meget på naturlighedens tegn, fortsætter dette endnu mere i 2018. Vi har forsøgt at trække naturen ind i hjemmet, ved blandt andet at benytte os af materialer vi forbinder med naturen. Især træ – af flere forskellige træsorter har været rigtig populært. Lige netop derfor hænger det også fint sammen, at vi nu også begynder at anvende farver der relaterer sig til naturen – såsom brunt og beige.

Hvid og sort med karamellignende farver kombineret

Det lyder lidt spøjst målt på overskriften, ikke sandt? Men den er god nok. Vi holder os over i den naturlige genre, men vil du på forkant med dit pudebetræk, eller blot skabe en hip kombination af farver bør du se denne vej i 2018. At blande, eksempelvis med stribede mønstre – eller blot ved at sammensætte møbler i disse tre farver som et primært udgangspunkt. Vi kan blandt andet se tankegangen bag nogle af de nye møbler fra danske Hübsch.

Du vil opleve hvordan de komplementerer hinanden rigtig godt, at den hvide og karamelagtige farve vil stå i en rigtig flot kontrast til den sorte.

Den korte opsummering

Med udgangspunkt i ovenstående kan vi allerede nu drage konklusioner, og sige at vi fortsætter i den naturlige afslappede stilart, som vi i 2017 har fået trukket godt og grundigt ind i vores hjem. Det må gerne være hyggeligt og personligt, og den bedste beskrivelse er at det gerne må blive lidt klassisk, enkelt – dog uden at blive kedeligt, da vi altid vil sætte kontraster i hjemmet, ved eksempelvis at anvende en karamel farve, til at supplere en hvid og sort. Hvid og sort er stadig brandvarmt, men står sjældent alene i dag, som vi så de gjorde for bare 3-4 år siden. I dag vil dette anses som kedeligt og upersonligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *