Få overblikket over din ejendom med droneflyvning

Det er ingen hemmelighed, at alle søger på deres eget hus først på google earth. Men desværre er billederne ikke altid retvisende, da de kan være ganske forældede. Har du brug for mere detaljerede billeder eller opmålinger af din ejendom, så kan der til gengæld være god grund til at få taget billeder fra en droneflyvning.

Præcis opmåling med droneflyvning

Der kan være mange grund til, at du har brug for at få målt din ejendom. Der kan være tvivl omkring skel, eller måske har du tilkøbt et areal som skal overføres til din ejendom. Det kan også være, at du skal bygge nyt, og har brug for et overblik over ejendommen til byggeprojektet. Uanset grunden, er droneflyvning en god løsning. Den nye teknologi giver gode muligheder for præcise målinger og visualiseringer af din ejendom. Det kræver dog både erfaring, tilladelser og selvfølgelige det rette udstyr, at udføre en sådan opmåling. En landinspektør tilbyder droneflyvning, og kan også hjælpe dig med alle de spørgsmål du måtte have i forhold til landopmålingen.

Brug billederne til visualisering

Når du får lavet en landopmåling med drone, har du samtidig mulighed for at få lavet visualiseringer i 3D af din ejendom. Det kan være til stor hjælp, hvis du planlægger et nybyggeri eller en tilbygning, at se det i sine naturlige omgivelser. Du kan også få billeder fra forskellige vinkler, der viser din ejendom som den ser ud netop nu, i modsætning til dem, du kan finde på internettet.

Og mens du nu har fat i din landinspektør, så husk at en sådan også kan hjælpe dig med samarbejdet mellem forskellige myndigheder og faggrupper i forbindelse med dit projekt. En landinspektør har unik viden og erfaring på dette område, og kan formidle alle de relevante oplysninger til alle de rette steder.

 

310 ord