Forevig familieminderne

Ferier, skønne sommeraftener, højtider, fødselsdage er blot nogle af de tidspunkter, hvor vi skaber minder med familien og vennerne. Det er øjeblikke som disse, der er værd at se tilbage på, når man bliver ældre. Det er dog også øjeblikke, der kan skabe glæde og gode minder i hverdagen. Her i artiklen får du nogle gode råd til, hvordan du kan implementere de mange skønne stunder i din dagligdag.

Anskaf et polaroidkamera

Noget så retro som et polaroidkamera har i den grad stadig sin berettigelse i dag. Det giver dig nemlig mulighed for at udskrive dine billeder, når du har taget dem. Det kan bare noget helt specielt, at kunne have billedet i hånden lidt efter, at det er blevet taget, frem for hvis det kommer til at ligge begravet dybt i dit fotoarkiv på din telefon.

Ønsker du at forevige de mange skønne øjeblikke i familien, så er et polaroidkamera helt bestemt en overvejelse værd. Billederne kan for eksempel hænges op på væggen i køkkenet, stuen eller forskellige steder rundt om i hjemmet.

Udskriv og laminér billederne

Et alternativ til polaroidkameraet kan være at investere i en fotoprinter og en lamineringsmaskine. Så kan du løbende udskrive billederne, laminere dem på lamineringsmaskine og hænge dem op. Lamineringen beskytter dem mod skidt, snavs og gør så billederne ikke bliver bukkede.

En fordel ved denne løsning er, at du får mulighed for at lave collager, serier med mere. Du kan altså for eksempel lave en A4 side fyldt med billeder, som du efterfølgende kan laminere på lamineringsmaskinen.

Naturligvis kræver dette lidt mere arbejde, men det er også her, hvor du har mulighed for at lave noget meget unikt, og hvor du virkelig kan være kreativ. Der findes rigtig mange fine billige lamineringsmaskiner, der egner sig rigtig godt til dette formål. Husk også lamineringslommerne til maskinen.

Køb et gitter og klemmer

En god måde du kan lave en billedvæg på er ved hjælp af et gitter og klemmer. Du kan i dag købe gitre i forskelligt materiale, i forskellige størrelser og farver. Køber du nogle små klemmer kan du let hænge billederne op og løbende udskifte dem og tilpasse dit billedgitter lige præcis, som du ønsker det. Et billedgitter er perfekt til værelset, kontoret, stuen, køkkenet eller andre steder, hvor du gerne vil samle familiens mange gode minder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *