Gode gaveideer til unge myndige mennesker?

Ofte er det tit svært at finde den perfekte gave. Men det er der faktisk en helt specielt grund til. Det er i princippet os selv der gør det svært for os selv, eftersom vi har et stort ønske om at give den absolutte bedste gave som overhovedet muligt.

Dette betyder oftest at vores gaveideer faktisk er gode nok, men vi stoler bare ikke nok på vores gaveideer og måske overtænker vi hvad vi skal give.

Det er specielt svært ved de unge myndige mennesker. Altså … at få gode gaveideer til netop dem. Unge myndige mennesker er typisk på et ”enten/eller”- stadie i deres liv. Enten så er de stadig den samme unge smarte materialistiske væsen, eller også er de mere modne og har en mere voksen tilgang til tingene. Hvor de er henne på skalaen fra umoden til moden (hvis vi lige skal kridte stregerne op), er svært at gennemskue. For unge myndige mennesker ændrer deres adfærd gevaldigt alt efter hvem der er sammen med. Det kan sagtens være at de unge myndige mennesker bare er nogle vidunderbørn når de er sammen med ”voksne” med et ”rigtigt” arbejde og en familie, end når de er sammen med deres venner og veninder.

Glem ikke at de er unge

Det at finde gaveideer til unge mennesker lige omkring 18’års alderen, kan hurtigt tage et skridt i den forkerte retning. Du må ikke antage at de er helt voksne endnu, og derfor gerne vil have en plaid fra Georg Jensen eller flot isenkræm – medmindre de selvfølgelig selv ønsker det.

Pointen er at give gryder og pander til unge myndige mennesker, skaber ikke den helt samme begejstring som hvis det var til Anna på hendes 32 års fødselsdag. Det gør derfor ikke noget at give noget ungdommeligt som de tidligere år, for hvem siger at hele deres adfærd ændrer sig så snart de er blevet myndige?

Gode gaveideer til de mentalt stadig ungdommelige myndige mennesker kan her være noget i stil med noget pynt og udsmykning der stadig er lidt specielt og unikt. Det kunne være et trofæ hvor der er skrevet noget sjovt på. Det er både personligt og noget de fleste gerne vil have stående i hjemmet – alt efter hvad du skriver på trofæet selvfølgelig.

Det kan for den sags skyld også være en personlig lommelærke til den unge myndige mand og smykker til kvinden hvad end det er den romantiske kærestegave som mindet om konfirmation, studenterhue eller anden anledning – Få ideer på Gavekom her.

De brugbare gaveideer

Kontra det vi kom ind på før, så skal vi her heller ikke glemme alt det der kræves når de unge myndige mennesker skal flytte hjemmefra. Gryder, pander, kartoffelskrællere, en taburet og hvad du nu ellers kan komme på.

Nogle ting kan vi altså ikke undgå at skulle anskaffe os, og det kan godt være det ikke er de mest festlige gaveideer, men til gengæld bliver de unge myndige mennesker langsomt taknemmelige når de finder ud af at de ikke skal ud og bruge deres egne penge på sådanne kedelige ting.

Apropos penge, så er gavekort nu også blandt de gode gaveideer til de unge mennesker. Men sørg for ikke bare at give dem pengene, og lad være med at gøre det til et supermarked. Giv gavekort til butikker som Imerco, så de netop kun kan bruge værdien på de brugbare ting. Så kan de også få lov til selv at vælge og shoppe for første gang i sådan en butik der ikke just har kjoler eller jeans på tilbud, men derimod elkedler og bordskånere.

Tidsbesparende gaveideer

Vi ved jo at de unge myndige mennesker har travlt. De har slet ikke tid til at tage opvasken i hånden, bakse rundt med den store indviklede støvsuger eller stryge deres tøj.

Uanset hvor på skalaen de er, så vil disse ting altid blive værdsat i sidste ende, lidt ligesom gryderne, bare mere. For her kommer de til at tænke over hvor hurtigt alting er klaret og hvem de skal takke det for.

De gode gaveideer her kan være en støvsuger uden ledning. Den ledningsfrie støvsuger der ikke vejer særlig meget og som du godt kan tillade dig at have stående fremme, er den perfekte gave til unge myndige mennesker der står og skal til at flytte, uanset om det er i en etværelses lejlighed eller et palæ.

Andre gode gaveideer er blandt andet sådan noget som en lille fryser og en opvaskemaskine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *