Gør din bolig mere miljøvenlig

Vi lever i dag i en tid, hvor der er et meget stort fokus på alt det, der har med miljøet at gøre. Og det med god grund. Hvis vi bliver ved med at leve vores liv, som vi hidtil har gjort, vil vi nemlig være med til at skade klimaet yderligere, og det betyder, at de fremtidige generationer vil komme til at opleve større og mere fatale klimaforandringer end dem, vi stifter bekendtskab med i dag. Det handler derfor om at gøre en indsats, således vi for eksempel sænker vores eget energiforbrug og på den måde tilgodeser CO2-udslippet en smule.

Udskift din varmekilde til en Scanheat varmepumpe

Og netop derfor kan det være, at du bør tage et grundigt kig på din bolig. Ofte er denne og især den varmekilde, som du benytter dig af, nemlig den største synder i forhold til dine høje tal på din energiregning. Derfor er dette det første sted, du bør gøre en indsats for at forbedre klimaet – og det især, hvis du benytter dig af et fyr til at opvarme både din bolig og dit brugsvand. Dette er nemlig en løsning, der er dyr i både drift og vedligehold, og så er den også yderst skadelig. Tag derfor i stedet et kig på en Scanheat varmepumpe.

Benyt dig af grøn energi

En varmepumpe er nemlig langt mere energibesparende, idet den benytter nogle af de naturlige ressourcer, som vores klode stiller til rådighed for at give dig den varme, som du har behov for. Dermed sænkes energiniveauet, og du benytter dig i stedet af grøn energi. Og selvom den skal tilsluttes strøm, producerer den selv så meget, at den tjener sig selv ind i løbet af nogle ganske få år. Søg derfor allerede nu tilskud hos Staten til en varmepumpe og oplev, hvordan du gør en indsats for miljøet.