Hold styr på din aktivitet

Er du en af dem, der gerne vil holde styr på, hvordan dit aktivitetsniveau ser ud i løbet af dagen eller træningen? Eller vil du måske bare gerne sørge for yderligere personlig opmærksomhed på dit aktivitetsniveau og dermed også på både din sundhed og dit velvære? Med en aktivitetsmåler fra Fitbit får du mulighed for at følge din fremgang og måle på dine forbedringer.

Fitbit som din faste følgeven

For mange er træning og opsyn med den daglige motion og sundhed efterhånden blevet en del af hverdagens trivialiteter på lige fod med arbejdsrelaterede aktiviteter og dagligvareindkøb. Det vil ikke blot sige, at sundheden og fokusset på velvære øges, det betyder også, at der gradvist er behov for nye smarte løsninger, der netop gør opsynet lettere tilgængeligt uanset erfaring med træning og teknologi. Mange bærer derfor også i løbet af næsten hele dagen og natten rundt på en eller anden form for smart teknologi, der som en løsning på mange spørgsmål i forhold til aktiviteter er kommet for at blive som en fast følgeven.

Aktivitetsmålere eller sportsure er små smarte devices, som i løbet af den normale hverdag eller træningen kan måle ens personlige aktivitetsniveau. Det er altså et elektronisk ur, der indeholder en lang række smarte funktioner, som nogle få kan blot nævnes måling af antal skridt, distance, forbrændte kalorier og puls. Med sådanne funktioner er det pludseligt lige til at få et nøjagtigt overblik over både træning og aktivitetsniveau. Diverse tal, statistikker og udmålinger kan således fremadrettet bruges til at sammenligne, og på den måde er den smarte teknologi ikke blot en fast følgeven men også en fortræffelig trænings- og sundhedsvejleder, der foruden at guide også sørger for opretholdelse af motivation.

En af de bedst sælgende aktivitetsmålere på markedet på nuværende tidspunkt er Fitbit. Fitbit kan på mange områder sammenlignes med den normale aktivitetsmåler, dog er dette et armbånd, som også er i stand til at holde opsyn med dit søvnmønster, hvorfor det fungerer som en konstant guide. Det kan synkroniseres med både computer og smartphone, og derfor er det muligt at holde dagligt styr på aktivitetsniveau og følge udvikling og eventuelt forbedring.

 

Fitbit er desuden et af de sportsure, som du er i stand til at sammensætte, så det kommer til at stemme overens med lige præcis dine personlige præferencer, hvad angår for eksempel farve og materiale på rem. Det er således med et Fitbit sportsur ikke nødvendigt at gå på kompromis med udseendet, hvorfor du også er i stand til at skifte urets udtryk, præcis når det ønskes. Derudover slipper du også for problematikken med hensyn til størrelse, da du med muligheden for at skifte rem altid er sikret den korrekte størrelse.

 

 

Shop din nye urrem online

 

Trænger dit Fitbit sportsur til en opgradering, eller ønsker du blot at udvide udvalget af smarte remme, således uret kan bæres til enhver lejlighed? Så find en billig rem til Fitbit hos Evermart.dk, som foruden kort leveringstid og gratis fragt også lover 14 dages returret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *