Isenkram hører hjemme, ALLE steder i boligen

Isenkram er ganske fantastisk, og ekstremt moderne. Det er en af de grupper af ting, der er udødelige klassikere. De kommer, ligesom møbler, i alverdens slags, i alverdens farver og til alverdens formål. Isenkram kan være rent til pynt, men også til praktiske formål. Lige godt hvad, så skal der være plads til det hele.

Derfor kommer der i dag en guide, der hjælper dig med at kombinere bolig, møbler og isenkram

I huset og derhjemme må vi ej møbler samt isenkram forglemme

Stuen virker som et godt sted at starte. I stuen har vi først og fremmest brug for en sofa. Sofaerne her kommer i et væld af farver, størrelser, mærker og af en masse forskellige materialer.

Alle disse valgmuligheder er med til at skabe det udtryk, som du ønsker at have grundlæggende i dit hus, da stuen på alle måder er det mest fremtrædende rum i dit hjem. Det er et af de rum, som både dig og langt de fleste af dine gæster vil blive præsenteret mest for.

Når man har fundet de her grundlæggende møbler, så skal de gerne sætte scenen og skabe rammen om den stil, som man har tænkt sig at leve op til gennem sin indretning. Her kan isenkram og andre nipsting samt detaljer være med til at sætte streg under det valg af stil, som man allerede har foretaget sig, samt give sin indretning en ekstra kant

Et andet sted er køkkenet, hvor især det praktiske isenkram kommer i spil. For det er en kunst at få det praktiske til at se lækkert ud. Du kan eksempelvis matche det sådan, at dine spisebordstole har en farve, der er tilsvarende den, som dine køkkenmaskiner, køkkengrej osv. har.

Her kan man med fordel prøve sig af med andre farver, end dem man ser som regel- de stærke farver er nemlig moderne.