En god gave til hende, der gerne vil have hårextensions

Der er mange, der drømmer om et fyldigere, tykkere eller længere hår. Afhængigt af din hårtype kan det være svært at sætte håret, som du drømmer om. Med hårextensions kan du få ekstra volumen og længde på dit hår, så du kan sætte det op i den frisure, du ønsker eller lade det hænge frit og smukt. Hvis du drømmer om hårextensions eller kender en, der gør, kan du nu prøve en ny metode her i Danmark.

Den nye metode

Her kan du finde en frisør, der er certificeret i at påsætte Invisible Bead Extensions eller IBE. Det er en påsætningsmetode, hvor der bliver sat en række perler i dit hår inde ved hovedbunden. Dine extensions bliver så syet på perlerne. Det er en metode, der er lavet for at undgå ømhed i hovedbunden og skade på håret. De små metalperler er stort set usynlige, og håret kommer derfor til at se meget naturligt ud. Det er nemt at sætte op, uden at syningerne bliver synlige.

Flettemetoden

Der er mange forskellige metoder til at påsætte hårextensions. Udover den nye IBE er blandt andet også flettemetoden. Her bliver der bliver lavet en ultratynd fletning af dit hår i en række helt inde ved hovedbunden. Dine hårextensions bliver så syet ind i den fletning. Ligesom IBE er det en meget skånsom metode til dit hår og din hovedbund, men kan godt stramme lidt i starten.

Dine extensions

Der er mange mærker, når det kommer til extensions og uendeligt mange farver og længder af hår. Derfor er det noget af det første, der skal diskuteres med frisøren, når du skal have extensions. Hvis du ikke vil farve håret, skal frisøren finde hårextensions, der passer til din hårfarve. Der er desuden forskellige syninger på de forskellige extensions. Med de fleste metoder til at påsætte extensions, bliver der brugt hand tied extensions eller håndsyede extensions. Det betyder, at i toppen af dine extensions, hvor alle hårene er syet sammen, er de syet sammen i hånden. Når de et syet med maskine, kommer der ofte en lidt tykkere syning eller en kant på dine extensions, og den kan være mere tydelig i hårbunden. Med håndsyede extensions er den kant mindre. Når du løfter håret op, er det sværere at se syningerne.

Vedligehold

Efter at have fået påsat extensions kan hovedbunden være lidt øm. Den metode, der er brugt, kommer an på, hvornår og hvordan du kan sætte håret op, men ved de fleste metoder, kan du sætte det, som du ønsker og vaske det, som du plejer. Extensions kræver, at du børster håret hver dag, for at det ikke filtrer for meget. Derudover tørrer extensions ud med tiden. Du kan bruge olie for at få dem til ikke at tørre ud så hurtigt, eller de kan blive klippet engang i mellem. Dine extensions skal også skiftes med mellemrum. Det afhænger også af metoden, der er brugt, hvor ofte de skal skiftes. Selv med IBE metoden bliver perlerne løsere med tiden og skal sættes på igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *