Sådan får du lavet en grundig tilstandsrapport der inkluderer maler arbejde

Står du og skal sælge dit hus, og har du brug for at få lavet en grundig tilstandsrapport hurtigt, så du kan komme i gang med salget af dit hus? Så kan det være, at du gerne vil finde et sted, der kan inkludere malerarbejde i din tilstandsrapport, så alting bliver lavet præcis, som det skal være. På den måde går det også hurtigere, når du skal i gang med at sælge dit hus. 

Få et godt tilbud på en tilstandsrapport

En tilstandsrapport er vigtig, fordi du med netop en tilstandsrapport fraskriver dig fejl og mangler ved huset, fordi de fremgår af rapporten. Du kan kontakte din lokale byggesagkyndige for at få en god tilstandsrapport, som garderer dig mod at komme til at hæfte for eventuelle fejl og mangler i huset. Det er en god sikkerhed for dig, men også for køber af huset. På den måde er I på samme side og I er sikre på tilstanden af huset, og hvad der er af fejl og mangler. 

Hvis du gerne vil have dit hus til at sælge hurtigere, så kan du finde en dygtig maler Hvidovre, som kan male dit hus og få det til at se godt ud. Det kan være en god idé at lave lidt ved dit hus, inden du sætter det til salg. På den måde får du en bedre tilstandsrapport og gør det nemmere for køber at flytte ind og have minimalt med arbejde ved indflytning. 

Sådan sikrer du dig en sikker hushandel

Uanset om du skal sælge eller købe et hus, så vil du gerne stå sikkert i en hushandel, og derfor er det vigtigt at du som sælger sørger for, at alting er i orden. Du skal gøre det så nemt som muligt for din køber, men også for dig selv at sælge huset, og det gør du ved at have en god tilstandsrapport. Hvis du skal sælge dit hus for at bygge et nyt med punkt fundament, så kan du finde mere information på https://punkt-fundament.dk/. På den måde kan du komme hurtigt og nemt videre til dit næste boligeventyr. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *