Sådan kommer du godt i gang med at oddse med god velkomstbonus

Har du besluttet dig for at begynde at oddse? Og føler du dig god til at forudsige forskellige resultater på baggrund en række af de forhold, der kan være for forskellige sportsudøvere inden og under opgørene? Så kan det ikke gå hurtigt nok med at blive oprettet som bruger hos et eller flere af de mange forskellige sportsbooking-firmaer, der udbyder forskellige odds på tusindvis af forskellige væddemål. Man skal dog lige gøre sig nogle overvejelser, inden man begynder at registrere sig på et site, da det ikke skal være en tilfældig udvælgelse. Hvis man gør sig nogle indledende overvejelse inden registreringen, er der større sandsynlighed for, at man finder frem til et site bydende på netop det, man foretrækker og ønsker. Dette kunne eksempelvis være i forhold til udbud af sportsgrene og niveauer i de forskellige sportsgrene.

Overvej udbyderens tilbud inden registrering

Såfremt man har nogle specifikke krav til, hvilke sportsgrene og dertilhørende niveauer, man skal kunne spille på, kan det være en fordel at undersøge dette nøje hos de forskellige udbydere, inden man opretter sig som bruger. Det kan eksempelvis være, at man ønsker at kunne oddse på eSport, hvorfor det så kan være en fordel at finde ud af, om det givne site udbyder væddemål på dette. Det kan også være, at man eksempelvis ønsker at nørde meget i odds på fodboldkampe, hvor man også skal medtage i sine overvejelser, hvilke niveauer og ligaer man ønsker at oddse på. Herefter kan man så undersøge, hvilke bettingsites, der udbyder dette, hvorefter man kan udvælge den rette udbyder. Herudover kan det være, at man også ønsker at benytte sig af online casino, hvorfor det kan være en fordel at finde et site, der udbyder begge dele.

Forskellige velkomstbonusser fås via. forskellige bonuskoder

Et kriterie mere, man kan vælge efter, er velkomstbonussen, der er forskellig fra udbyder til udbyder. Man kan hos nogle udbydere være heldig at få en velkomstbonus på 100% på helt op til 3000 kroner, og dette er virkelig noget, der kan sparke gang i spillet. Her vil der dog være minimumskrav, gyldighedsperiode og gennemspilskrav, man skal være opmærksom på for at kunne få del af denne bonus. Denne bonus aktiverer man oftest efter registreringen, hvor også den første indbetaling finder sted. For så at kunne aktivere denne bonus, er det nødvendigt at være i besiddelse af en bonuskode, og der findes forskellige bonuskoder til de forskellige sites. Derved kan det være en fordel at gå på efter bonuskoden, således man kan orientere sig i udvalget og finde frem til den velkomstbonus, der fremstår mest fordelagtigt i forhold til de ønsker, man end måtte have.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *