Skab et ekstra rum med nye belægningssten på terrassen

Når det danske vejr tillader det, og solen står højt på himlen, er der intet bedre end at tilbringe så meget tid som muligt udenfor. Du kan nemt skabe gode rammer for at rykke flere aktiviteter udendørs specielt til glæde for børn, og andre, som vil have det optimale ud af solstrålerne.

Med en ny terrasse kan det næsten føles, som hvis I fik et ekstra rum, der pludselig kan være centrum for hyggelige sommeraftner.

Et godt sted at starte for at skabe en flot terrasse, der giver lyst til at tilbringe mere tid udendørs, er ved at udskifte dine gamle belægningssten. Er dine nuværende belægningssten på terrassen af ældre dato, vil du kunne se frem til en flot jævn belægning med en flot tæt overflade.

Valg af belægningssten

Belægningssten er mindre i størrelsen end fliser, og derfor også mere håndterlige end fliser. Vælger du selv at anlægge jeres nye terrasse, er det derfor nemmest selv at gøre med belægningssten. Endvidere findes også et stort udvalg af belægningssten, og hvis du tror, at man kun kan få grå belægningssten, vil du blive overrasket over alle de farver og varianter, man i dag kan vælge mellem. Se bare udvalget af billige belægningssten her.

 

Belægningssten i flot gylden farve

Når du skal til at starte din søgning efter nye billige belægningssten, vil du helt sikkert støde på Herregårdsstenen, der er en klassisk rustik belægningssten med slåede kanter. Du kender den sikkert som en traditionel grå belægningssten, der findes i mange danske indkørsler og på terrasser. Men med valg af anden farve, kan du skabe et moderne look med en sten, der kendt for sin robusthed og lange holdbarhed. Herregårdsstenen findes f.eks. i farven gyldenmix, der er et flot alternativ til den klassiske grå. Denne farve vil helt sikkert også skabe kontrast til din nuværende terrasse, hvis stenene med tiden er blevet triste og snavsede.

 

Formatet på dine belægningssten

Det mest almindelige format til belægningssten er 14 x 21 cm, men her kan du igen vælge et alternativ og opnå en anderledes belægning. Er du f.eks. inspireret af belægningssten i et aflangt format, findes Hollænderstenen, der har formatet 10 x 20 cm. Hollænderstenen findes både i sort og grå, og har et stort udvælg af læggemønstre. Du kan f.eks. vælge at lægge dem i 45 grader for en dynamisk, retningsbestemt belægning.

 

Kom godt i gang

Det er blevet mere og mere populært, at bestille belægningssten online, og få leveret på paller lige til døren. Mange steder tilbyder desuden gratis levering ved køb af et bestemt beløb. Vil du være helt fri for turen til byggemarkedet, skal du endelige huske også at bestille tilbehørsprodukterne online. For at anlægge ny terrasse, der skal have en jævn overflade og ikke med tiden sænke sammen er det vigtigt at opbygningen af stabilgrus og afretningssand er korrekt konstrueret. Du kan finde hjælp til at anlægge terrasse utallige steder online. Afslut din nye terrasse med at feje fugesand diagonalt i fugerne, og du er klar til at nyde lune aftner på terrassen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *