Skal du vælge granitskærver eller fliser til indkørslen?

Når indkørslen skal laves om, så skal du beslutte dig for om det skal være fliser eller småsten, som du vil bruge i indkørslen. Det er meget individuelt, hvad der vælges, men begge dele har hver især sine fordele.

Hvad er fordelene ved fliser?

Det gode ved fliser er, at når først det er lagt, så ligger det der. Det kræver dog, at du har fået lavet et solidt underlag ellers kan du risikere belægningen skrider og der vil være kørespor efter bilen.

Hvad er fordelene ved småsten?

Når du skal vælge sten, så er der mange, der vil vælge granit, da det er en solid og flot stentype. Når du har kørt meget frem og tilbage i indkørslen, så vil der komme spor, men du vil hurtigt kunne rive granitskærverne sammen, så er indkørslen så god som ny. Hos Korskro Granit & natursten kan du se et kæmpe stort udvalg af forskellige typer sten, så hvis du søger granit i Esbjerg, Grindsted, Ribe og Varde, er de et besøg værd. Når du vælger granitskærver, så er det vigtigt, at du får lagt dem i et tyndt lag, hvis der er for mange sten, så vil der hurtigere komme spor efter bilen, og du vil kunne rive hele tiden.

Ligemeget om du vælger granit eller belægningssten, så er det vigtigt, at fundamentet er i orden. Hvis du ikke selv kan få lagt et godt og solidt fundament, så er det en god idé at alliere dig med professionelle, det kan i første omgang virke dyrt, men så er du sikker på et flot og vedvarende resultat.

Hvad med ukrudt?

Det er svært at undgå ukrudt i indkørslen, hvis du vælger granitskræver, så vil du hurtigt kunne rive den fin igen, hvis du derimod vælger fliser, så skal du indimellem alle revner og sprækker for at opnå et pænt resultat, det er ofte mere tidskrævende.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *