Badeværelsesserier

badevaerelseDer findes efterhånden rigtig mange forskellige badeværelsesserier inden for interiør – både som pynt og til praktiske formål. Almindelig interiør, som vi har stående andre steder i vores bolig er ikke altid lige velegnet til badeværelset.

Hvis din badeværelse ikke er så stort, kan rummet ofte være ret fugtigt, og dermed er det ikke alle materialer, som er velegnet til rummet. Desuden har langt de fleste fliser eller klinker i deres badeværelse, og derfor han ting lavet af keramik eller glas nemt gå i stykker, hvis du taber det på gulvet.

Gennemtænkt materialevalg

Netop materialevalget er gennemtænkt og velvalgt i mange badeværelsesserier. Rustfrit stål er ofte et gennemgående materiale, som både kan holde til fugtighed, om som har sværere ved at gå i stykker, hvis uheldet er ude, og du kommer til at tabe det. Desuden er det tidløst og passer til stort set alt.

Lækre produkter til badeværelset, klik her

Sammen med stål kan du dermed stadig sætte dit eget personlige præg på badeværelset, idet du kan supplere med andre materialer og de farver, du har lyst til. Stål-looket er også oplagt, hvis du er til rene linjer og en minimalistisk stil. Det forbindes ofte med moderne enkelthed og kan sættes til både noget nyt og noget gammelt.

Skulturelle pynteting

Vores badeværelser er efterhånden blevet et rum, som vi bruger til mange ting. Vi nøjes ikke blot med at ordne de allermest nødvendige hverdagsgøremål på badeværelset; vi pynter os foran spejlet, forkæler vores hud med skønhedsprodukter og tager gerne en halv times afslapning i badekaret med et stearinlys i vindueskarmen. Derfor rykker vi også flere og flere genstande ud på badeværelset – netop for at gøre det så komfortabelt og rart som muligt.

Af hensyn til dette er der også udviklet eksempelvis serier af smykkeskrin til badeværelsesbrug. De er udviklet i rene, enkle linjer med smukke skulpturelle udformninger, så de kan pynte i rummet. Dermed kan sagtens stå fremme på badeværelsesbordet, så du hurtigt kan overskue dine smykke og finde dem, du skal bruge.

Pænt, men praktisk

Ligeledes er der med øje for det praktiske udviklet fine toiletspande, tandkrus, sæbedispensereog meget mere, som er praktiske, og som samtidig klæder dit badeværelse.  Du kan dermed med fordel gå på opdagelse i de mange badeværelsesserier og finde det, som passer din smag og pengepung. De små ting, som er pæne og samtidig praktiske er ofte det, der giver det sidste pift og udstråler en finish i rummet.

Lækre produkter til badeværelset, klik her

Har du investeret i et lækkert badekar, flot armatur eller smukke klinker kan det være rigtig godt givet ud at bruge lidt ekstra på et par fine pyntegenstande og praktiske remedier – eksempelvis et flot bruseforhæng eller en lækker sæbedispenser.

Kvalitet frem for kvantitet

Vi kender alle de gængse toiletbørste lavet af plastik, som kan købes i alverdens supermarkeder. De kan bruges til formålet, men er absolut ikke pæne at se på og produceret i en billig kvalitet. Hvis du vil befri dit badeværelse for den knap så pæne plastik-genstand kan du overveje at toiletbørste lavet i flottere materiale og et lækkert design. På den måde bliver toiletbørsten ikke en ting, som bare skal gemmes væk, men i stedet en design-genstand, som er pæn at have stående fremme og dermed også lige ved hænderne, når du gør rent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *