Cakes & Co

cakes@co-stemKageglæden brænder som aldrig før blandt danskerne, der imponerer med lækre cupcakes og smukke kagekreationer. Skab de flotteste kager med professionelt bageartikler fra Cakes & Co., der tilbyder markedets bedste produkter til en god pris. Find dine favoritter nedenfor blandt sprøjteposer, kageforme og dekorationer.

De små fornøjelser

Hjemmet har aldrig set så mange amatør konditorer, ej heller har tv-skærmene. Kageentusiasmen har aldrig været større indenfor de rødhvide grænser, hvor desserterne sætter nye standarder for dekoration, kreativitet og smag. Cupcakes og andre kagevarianter stråler på dessertbordet til stor fornøjelse for alle med en sød tand.

Cakes & Co. har specialiseret sig i at levere nogle af markedets bedste produkter til de bagelystne danskere. De bedste kage-idéer fortjener det bedste udstyr, for at kunne indfri de høje mål. Sortimentet fra Cakes & Co. indeholder blandt andet verdens førende leverandør af bageartikler, Wilton. Firmaet har siden 1929 skabt et imperium bygget på kageglæde. Gå på eventyr i køkkenet med det bedste udstyr fra Cakes & Co.

Verdens førende kagespecialist

Cakes & Co er en dansk grossist, der importerer og sælger nogle af verdens mest elskede bageartikler. Én af de producenter, som Cakes & Co. sælger, er den amerikanske producent Wilton, der siden 1929 har sendt kageforme, sprøjteposer og meget andet til verdens konditorer i de små hjem.

Deres produkter har aldrig været mere populære i denne tid, hvor kageprogrammerne har indtaget programfladen på de danske tv-kanaler. Wilton Enterprises regnes i dag for verdens førende producent af udstyr til tilberedning og dekoration af kager og desserter.

Alt i bageudstyr, klik her

Fra sit hovedkvarter i Woodridge i Illinois, USA, har Wilton formået at skabe et bredt produktsortiment, der gør det muligt for de mange amatørbagere rundt i verden at kreere alt fra små cupcakes over udsøgte specialiteter til store bryllupskager. Det hele med den utrolige kvalitet, præcision og funktionalitet, som Wilton er blevet kendt for igennem en årrække. Produkterne fra Wilton er designet for at gøre tilberedelsen af kagerne til en sjov oplevelser, og gøre kagerne til centrum for festligheder. Find dine nye produkter fra Cakes & Co. ovenfor, og glæd dine kommende gæster med kager i verdensklasse!

Kage-manien rammer Danmark

cakes@coDanskerne sprudler af bage-glæde som aldrig før. Velsmagende kagekreationer bliver bagt og serveret rundt i de små hjem, mens kageprogrammer nu også har overtaget programfladen på TV. Kagekampen, Den store bagedyst og Masterchef Dessert er blot nogle af de programmer, der hver dag kan få mundvandet til at løbe hos seerne.

Alt imens deltagerne dyster på kreativitet, tid og ikke mindst nerver, får hjemmets konditorer inspiration. En inspiration, som har fået sprøjteposer til at flyve gennem luften, piskeris til at cirkulere og ovnen på overarbejde i de danske hjem.

Danskerne elsker kager. Hvis du også er blevet bidt af kage-glæden, så kan du ovenfor finde produkter, der kan gøre tiden i køkkenet til en sjov oplevelse både for dig, og dem, der efterfølgende får glæden af at smage kagerne. Find alt hvad du skal bruge, for at lave kager, der er tv-skærmen værdig, i Cakes & Co’s spændende sortiment ovenfor.

Populære bageartikler på Isenkram-tilbud

Når du med målrettede skridt træder over Isenkram-tilbud.dk virtuelle dørtærskel, så befinder du dig i et af landets største udvalg af eksklusivt interiør til det moderne hjem. Mens du går gennem sortimentet vil du opdage både nye trendsættende producenter og gamle design-klassikere. Alle er de valgt ud fra et højt krav til kvalitet, pris og designglæde. Cakes & Co. tilbyder markedets bedste bageartikler, men du kan samtidig finde spædende produkter til køkkenet, badeværelset eller stuen.

Alt i bageudstyr, klik her

Find dine nye favoritter, der skal sprede hygge i boligen, blandt danske designklassikere som Hoptimist, Trip Trap og Eva Solo, samt fransk elegantier i køkkenet som Tefal, Pillivuyt og Le Creuset. Find det helt rigtige produkt for dig, betal ved kassen og vent på, at vores hurtige levering kommer med din pakke. Vi tilbyder dag-til-dag levering og gratis fragt ved ordre over 500 kr. God fornøjelse!