Zone

Zone-bordskaanerBare fordi det er praktisk, behøver det ikke være grimt. Det er designet fra Zone et tydeligt eksempel på. På Isenkram-tilbud.dk kan du både gøre det lidt lækkert i køkkenet og i badeværelset.

Tag et kig rundt på Zones varer og se, om der ikke skulle være noget, der falder i din smag.

Hot bordskåner

De brandvarme gryder laver hurtigt mærker på det nydelige spisebord. Medmindre der selvfølgelig er en bordskåner til at skåne bordet. Zones bordskånere er både praktiske, men samtidig er de også lækre at se på.

Største udvalg af Zone produkter, se her

På Isenkram-tilbud.dk kan du både få en foldbar bordskåner, som smart kan blive pakket sammen og lagt ned i skuffen med bestik. Samtidig kan du også få dem som Zone selv kalder Zone Confetti-bordskåner.

De har et meget karakteristisk design, når det gælder bordskånere, men det er absolut ikke et minus. Tag selv et kig på dem, og vurder, om det ikke skulle være noget for dig eller en anden i familien. Hvem ved? Måske kunne det være en idé til gave?

Hvem tager opvasken?

zone-opvaskeboersteHolder vi os i køkkenet, er der lagt op til en klassisk fight. Hvem tager opvasken? Gerne er det sådan, at folk prøver at snige sig uden om de snavsede tallerkener og slatne opvaskebørster, men med Zones udstyr kan man faktisk tænke sig til, at det bliver omvendt af, hvad det plejer at være.

I hvert fald er Zones opvaskesæt i virkelig lækker kvalitet og ikke mindst meget funktionel. Derudover er den ergonomiske opvaskebørste udstyret med hele tre forskellige børstehoveder, som kan tages af og på.

Hovederne kan du få i blød, mellem og hård. Med hele sættet følger også en lækker holder, så børsten ikke ligger i bunden af vasken og bliver fugtig og klam.

Gå glad i bad

Forlader vi køkkenet, og bevæger os ud i badeværelset, forfølger Zone os stadig. Man kan næsten sige, at de dækker de fleste af husets zoner. Isenkram-tilbud.dk har nemlig også en lækker bademåtte fra Zone på lager. Den er lavet i 100 % bomuldsfrotté. Og som om det ikke var nok, matcher den Zones håndklædeserie.

Så er der pludselig ikke noget at sige til, at der bliver ekstra rift om badet. Men jo længere tid badet tager, jo mere dug og vand kommer der også til at ligge på gulvet. Men der er Zone velforberedte. Du kan nemlig også få en flot baderumsskraber i rustfrit stål.

Blik for miljøet

Zones sæbepumpe er kendt for at levere dejligt blød sæbeskum, der gør det dejligt at vaske hænder. Den smarte sæbepumpe blander nemlig 20 % sæbe, 60 % vand og 20 % luft. Og fordi den bruger et minimum af sæbe, skåner den både dine hænder og miljøet. Det kan man da ikke sige nej til.

Største udvalg af Zone produkter, se her

Og udover en dejlig sæbepumpe, kan du også få et flot tandkrus for at give badeværelset den sidste finish af design fra Zone. Igen vil vi gerne pointere, at det sagtens kan være praktisk og pænt på samme tid. Det er Zone i hvert et klokkeklart eksempel på.