Bruseforhæng

bruseforhæng-stemningDer findes i dag et hav af forskellige bruseforhæng. Størrelserne har for det meste en vis standard, men farver og print fås i adskillige forskellige varianter, som kan være svære et vælge imellem. For det første er mange usikre på, om de skal investere i et billigt eller dyrt bruseforhæng. Og for det andet kan det være en udfordring at finde en passende farve og et motiv til sit forhæng, som man også synes om efter en uge.

Pris og kvalitet hænger sammen

Et bruseforhæng er i funktion stort set hele tiden. Enten er det direkte i brug, når der tages brusebad, eller også hænger det og tørrer, efter familien på skift har været en tur under bruseren. Det har derfor stort set aldrig ’fred’, og vi lægger det heller ikke ind i skabet i en periode for at skåne det.  Derfor kan det godt betale sig at investere i et ordentligt bruseforhæng af god kvalitet.

Super trendy badeforhæng, klik her

Jo mindre dit badeværelse er, desto større tendens har det til at være fugtigt i længere tid af gangen. Det betyder også, at dit bruseforhæng er fugtigt langt det meste af tiden, og det kan resultere i små pletter i kanterne – især langs gulvet. Derfor vasker mange deres bruseforhæng med jævne mellemrum som en del af badeværelsesrengøringen.

Et bruseforhæng af høj kvalitet er i den forbindelse lettere at vaske ren og holder sig dermed også pænt i længere tid. Desuden falder et bruseforhæng af god kvalitet ofte også pænere, idet kvaliteten er mere medgørlig og mindre stiv. Så hvis du har et badeværelse, hvor forhænget helst ikke skal virke alt for bombastisk og tage alt for meget plads, så kan det være en stor fordel af anskaffe sig et bruseforhæng af en lækker smidig kvalitet, som falder pænt og som tørrer hurtigere.

Bruseforhæng med print og farver i uendelighed

bruseforhæng-printDer findes et hav af forskellige farver og print, når det gælder bruseforhæng. Nogle kan fås i skrappe pang-farver og andre i sarte og afdæmpede nuancer. Inden du forelsker dig det iøjnefaldende bruseforhæng med skrappe farver eller spændende mønster, så overvej, om det er noget, du har lyst til at blive ved med at se på. Bruseforhæng som er fremtrædende i badeværelset med mange farver eller motiver fylder mere i rummet, og du er dermed også mere afhængig af det i sin indretning.

Super trendy badeforhæng, klik her

Er du helt vild med den klare lilla farve, fine pasteller eller en pang-rød, så kan det være flot at koordinere bruseforhængets farve med de øvrige elementer i badeværelset, så det passer sammen. Hvis du derimod ønsker, at dit bruseforhæng skal være i baggrunden og ikke tiltrække sig opmærksomhed, så er det en god idé at holde sig til se lyse farver, som ofte går i et med væggen eller fliserne.