Raadvad

Raadvad er en dansk producent af tidsløst køkkenudstyr i høj kvalitet. Igennem mere end 250 år har Raadvad etableret sig som en kæmpe på det danske marked. Raadvad producerer gryder, pander, bestik og knive i et enkelt design og en høj kvalitet. Hør historien om Raadvad i bunden af siden, eller gå på oplevelse i Raadvads produktsortiment herunder.

Køb Raadvad på tilbud, klik her

Raadvad opstod med en kongelig gestus

Raadvad gryderRaadvad opstod i en tid, som kun historiebøgerne husker. En tid, hvor den danske konges gavmildhed blev grundlaget for en køkkenudstyr-succes, der igennem mere end 250 år har blomstret på det danske marked.

Knive, service, gryder og pander er blevet mærket med Raadvad for sin høje kvalitet, enkle design og store funktionalitet. I dag er Raadvads sortiment mangfoldigt og konstant i fornyelse efter samarbejde med førende eksperter på områder. Raadvad er en dansk veteran, der stadig har meget krudt at skyde med i krigen om kunderne på køkkenudstyr-markedet. Se sortimentet fra Raadvad ovenfor.

Succesen udsprang i en gammel krudtmølle

I året 1758 var de fleste øjne rettet mod slagmarken, hvorpå Syvårskrigen blev udkæmpet på blodig vis. Fredeligere var forholdene indenfor de rødhvide grænser, hvor Raadvad samme år blev stiftet som Raadvaddams Fabrikker. Et gavebevis blev starten på den danske succeshistorie. For den daværende konge, Kong Frederik V, overdrog som en gestus Raadvaddam til sin kammertjener. Han skulle senere forvandle den nedslidte krudtmølle ved Mølleåen til en kæmpe.

I dag har Raadvad produceret køkkentøj i mere en 250 år, hvor virksomheden har udvidet sit produktsortiment betydeligt, men fokus er stadig det samme i dag som dengang. Kvalitetsbevidst dansk køkkentøj. Men som virksomheden blev født ind i en krig, så skulle en krig 150 år efter Raadvads fødsel ændre det fredelige familieforetagende.

Krigsveteranen Raadvad

raadvad kniveEfter første verdenskrig skiftede Raadvaddams Fabrikker navn til Raadvads Knivfabrikker – og i den efterfølgende periode var fokus udelukkende rettet mod at producere knive. I samme periode fik Raadvad den attraktive eneret på fremstillingen af rustfrit stål i Danmark, hvilket startede et væksteventyr for Raadvad.

Vækstkurverne steg mod himlen. Det betød i første omgang, at Raadvad flyttede mod Jylland til Brønderslev. Her udvidede Raadvad sin produktion til igen at indbefatte gryder, pander og bestik.

Køb Raadvad på tilbud, klik her

I dag er Raadvad en del af den internationale koncern Fiskars, der har sit hovedsæde i Silkeborg. Raadvad er historien om en kongelig gestus til sin kammerherre, der forvandlede en nedslidt krudtmølle til et dansk væksteventyr, der 250 år senere er toneangivende i produktionen af kvalitetsbevidst køkkenudstyr.

Tre hjørnesten i Raadvad

Raadvad har siden krudtmøllen i 1700-tallet blev omdannet til en kvalitetsbevidst dansk producent af køkkenudstyr arbejdet ud fra tre fokusområder. Det er funktionalitet, kvalitet
broedskaererog design. Raadvad tilstræber at levere køkkenudstyr, der har en stor brugsvenlighed hos kunden, som kan benytte produkterne i mange år, og samtidig nyde det tidsløse skandinaviske look.

De tre hjørnesten arbejder Raadvad med på tværs af sit produktsortiment, så du altid kan forvente den højeste kvalitet uanset om du køber en gryde, peberkværn eller et knivsæt.

Tre er et tal, som Raadvad arbejder med i mere end én facon. Raadvad arbejder ud fra at kunne levere produkter, der kan hjælpe den hjemlige kok i alle tre faser af madlavningen – både i forberedelsen, tilberedningen og når maden skal nydes. Raadvads ambitioner opnås i samarbejde med førende danske formgivere, der giver deres visionære præg til Raadvads fremtidig vækst og voksende produktsortiment. Raadvad er dansk kvalitet. Find din favorit ovenfor.

Trendsættende boligtilbehør til en god pris

Når du træder ind over Isenkram-tilbud.dks virtuelle dørtærskel, vil du opleve lange, kvalitetsbevidste hylder, der bærer på spændende interiør og boligtilbehør til det moderne hjem. Vores sortiment er opbygget med et skarpt øje på kvaliteten, originaliteten og ikke mindst prisbevidstheden.

Vi har et mål om, at tilbyde udødelige klassikere og nye trends indenfor designverdenen. Når du besøger Isenkram-tilbud.dk kan du altid være sikker på at finde et opdateret udvalg af boligtilbehør, der kan få selv den mest kræsne køber til at smile.

Køb Raadvad på tilbud, klik her

I vores sortiment kan du finde danske designsymboler som Trip Trap, Rikki Tikki og Piet Hein, samt store internationale trendsættere som Södahl, OBH Nordica og Jamie Oliver. Når du har lagt dine nye forstærkninger i din indkøbskurv og betalt ved kassen, så sender vi din pakke med vores hurtige levering. Bestil Raadvad i dag, modtag pakken i morgen. Bestiller du for mere end 500 kr., så sender vi din ordre med gratis fragt. God fornøjelse!