Kähler

KählerKähler er en verdenskendt, dansk producent af kunstkeramik, der igennem mere end 170 år har fortryllet sine kræsne købere med vaser, skåle og lysestager i et tidsløst design.

Kähler er et dansk stilikon, der med sin traditionsrige striber pryder mange danske hjem, mens nye nytænkende modeller inspirerer. Find din favorit fra Kähler i vores store sortiment nedenfor.

Det danske designikon

Kähler opstod i 1839 som et lille værksted i Næstved, men har gennem sin levetid vokset sig ind i moderne hjem verden over.  Kähler bliver stadig styret fra hovedkontoret i Næstved. Her håndhæves den danske elegance med en nytænkning af den traditionsbårne keramik gennem samarbejde med førende danske keramikere.

Største udvalg af Kähler, køb her

Det har ført til en række af nye produktserier fra Kähler, mens de karakteristiske striber stadig går igen i tilbehøret til det moderigtige hjem. Find din favorit i vores sortiment ovenfor.

Bestsellere fra Kähler

Kähler producerer keramik, der stråler af stil, charme og elegance. Den tidsløse stil fra Kähler er ofte symboliseret ved vaser, skåle og lysestager i stilfulde, varierende striber. Nedenfor har vi samlet et udvalg af de produkter, som brugerne på Isenkram-tilbud.dk er vilde med.

Omaggio vaser – Den smukke Omaggio vase fra Kähler er en sikker vinder i det moderne hjem, hvor den på stilfuld vis vil give ethvert rum et trendy touch – samt give dine blomster et moderne og tidsløst hjem. Vasen fås i flere farver. Lysestagesæt – Det elegante lysestagesæt fra Kähler giver din bolig et strejf af designbevidsthed, når de stolt holder dine stemningsskabende lys. Imponerer med de tre håndmalede lysestager fra Kähler. Bordfad – Det flotte bordfad fra Kähler stråler fra sin placering midt på spisebordet. Bordfadet giver dine anretninger en lækker dansk ramme. Find fadet i flere varianter.

Pottemager og søn

Første side i historiebogen om Kähler blev skrevet tilbage i 1839, da pottemageren Herman Kähler åbnede en simpelt indrettet keramikværksted i Næstved. Herman skulle igennem sin levetid lave meget keramik på det lille værksted, men det skulle blive hans søn, der gjorde Kähler til en national succes. Sønnen havde lært håndværket af sin far og var født med et udsyn, der gjorde drømmene for Kähler skyhøje.

Fra asken på kunsten

Herman Kähler åbnede sit værksted som producent af køkkentøj og kakkelovne, men efter anden generation af Kähler overtog styringen med virksomheden blev fokus rettet mod en produktion af kunstkeramik. Siden er håndværket for de flotte kunstkeramiske skabninger blev viderebragt fra generation til generation, mens Kähler stadig har sit hovedkontor på Mosevej i Næstved. Kähler er i dag et velkendt navn på tværs af verdensmarkedet, men særligt i Danmark kan det keramiske aftryk ses i udsmykningen af blandt andet Københavns Rådhus og Aarhus Teater.

Kähler-vaseDygtige kunstnere designer Kähler

Kähler har fostret mange store keramikere. En æra startede under respekterede kunstnere som Thorvald Bindesbøll, Kai Nielsen og Svend Hammerhøj, mens den stolte designtradition for Kähler i dag bliver videreført af Louise Hindsgavl, Jeanette List Amstrup og design-duoen Stilleben.

Den nutidige stil fra Kähler er brugskunst med et funktionelt og skulpturelt udtryk, der sætter en et nyt formsprog på de gamle klassikere.  Kähler er i dag en populær, tidsløs og moderne gæst i de danske hjem. Kähler appellerer bredt, men kan tolkes individuelt.

Gode priser på Isenkram-tilbud.dk

Når du træder ind over Isenkram-tilbud.dk’s virtuelle dørtærskel, vil dine øjne blive mødt af et eksklusivt sortiment af boligtilbehør og interiør til det moderne hjem. Oplev et nøje udvalgt sortiment, der stråler af kvalitet, designglæde og stil. Sortimentet bliver konstant opdateret af vores dygtige indkøbere, der sørger for at de nyeste trends indenfor interiør ligger på vores kvalitetsbevidste hylder til en god pris.

Største udvalg af Kähler, køb her

Du kan både finde danske klassiske og internationale trendsættere i vores udvalg ovenfor. Oplev danske designikoner som Kay Bojesen, Bodum og Aida, eller lad dig inspirere af de internationale stjerneskud som Le Creuset, Stelton og Herstal. Når du har fundet dine nye inspirationskilder til boligen, så sender vi dem med vores hurtige levering. Bestil i dag, modtag i morgen. Bestiller du for mere end 500 kr., så sender vi pakken med gratis fragt. God fornøjelse!