Bolig

boligindretning-stemGod boligindretning er meget mere end en bunke fancy boligmagasiner, som fortæller dig, hvordan din bolig skal se ud, hvis du vil være med på de rigtige tendenser. God boligindretning er en blanding af tidens tendenser, din personlige smag, din boligs karakter og praktiske omstændigheder. Det gælder derfor om at finde sine egne optimale løsninger og ikke blot slavist følge de anvisninger, som diverse boligmagasiner anviser.

Boligindretning efter tidens tendenser

Tidens tendenser er omskiftelige fra år til år, og det kan man tage hensyn til i sin boligindretning på mange måder. Nogle vælger at købe møbler, så boligen i det hele taget er udtryk for de sidste nye tendenser. Andre vælger nogle mere klassiske møbler, så de kan supplere med moderne interiør, der ikke behøver at koste en formue. På den måde er det mindre bekosteligt og omfattende at skifte ud i boligen med øje for at følge med i tidens tendenser.

Skønne produkter til boligen, klik her

Til tidens tendenser hører også skiftende farvevalg. Både når det gælder vægge, møbler og interiør. Vi har set pangfarver, som ganske populære. Vi har set de mere afdæmpede naturfarver vinde ind. Og vi har set de helt skarpe kontraster i sort og hvid. Tendenserne ændrer sig hele tiden, men det behøver din bolig ikke nødvendigvis at gøre.

Boligindretning efter personlig smag

Selv boligbladenes anbefalinger og fristende forslag er konstant foranderlige, så behøver du ikke at følge med på bølgen hver eneste gang. For at du og din familie føler jer godt tilpas i jeres hjem, er det vigtigt at finde ud af, hvad I trives med og sætter pris på. Det kan være, at pangfarverne forvirrer og forstyrrer hos jer.

Det kan også være, at de bløde naturfarver er for kedelige, og I har brug for kulører, der i højere grad inspirere. Eller det kan være, at sikre farver som sort og hvid giver jer ro. Overvej derfor, hvad du egentlig trives bedst med i din bolig, når det kommer til farvevalg. Overvej hvordan farverne har indflydelse på dit velbefindende i boligen og foretag dine indretningsvalg efter det. På den måde undgår dig også at blive slave af de skiftende boligblade.

Boligindretning efter din boligs karakter

Når du går rundt i bolig-forretningerne eller bladrer rundt i boligmagasiner er det en fordel at have sin boligtype in mente. Det er nemlig ikke alle tendenser, der nødvendigvis klæder et splinternyt funkishus eller en gammel herskabslejlighed. Måske lægger din type bolig op til rene, stringente linjer, hvor hypermoderne karakterfulde møbler passer perfekt. Eller måske det er mere passende for din bolig, at du vælger den gamle stil med et blødere look.

Indretning efter praktiske omstændigheder

Vi har tidligere set, at kridhvide eller sandfarvede stofsofaer har været noget af det hotteste inden for boligindretning. Men det er sandsynligvis de færreste børnefamilier, som har fundet det oplagt at anskaffe sig dem. Generelt er materialevalget vigtigt, når det kommer til funktionalitet og boligens praktiske omstændigheder. Du kan få stoffer, der er forholdsvis lette at rengøre eller tørre af.

Skønne produkter til boligen, klik her

Du kan få pyntegenstande, som du uden bekymringer kan placere på sofabordet, uden de går i stykker. Det kan være en overvejelser værd, inden men spenderer mange penge på nyt boligtilbehør, om du i dagligdagen vil trives med tingene. Om du kan nyde dem, eller om du i stedet vil være bange for, at de går i stykker eller bliver beskidte.

Indretning og boligtekstil

Her på Isenkram-tilbud.dk finder du det bedste fra design-husene, når det kommer til boligindretning og interiør til dit hjem. Vi bestræber os på at udplukke de fineste, flotteste og mest inspirerende ting inden for blandt andet tekstil, isenkram, gaveartikler og pyntegenstande til dit hjem. Her på siden finder du de mest populære brands, men du finder også eksempler på håndplukkede designs, som vi synes fortjener at blive vist frem, og som kan inspirere dig i din boligindretning.

Personlighed i boligindretningen

boligindretningBoligindretning er for manges vedkommende et ganske personligt anliggende. Derfor køber vi heller ikke altid det første vi ser, når vi er på udkig efter noget bestemt. Ofte orienterer vi os rundt omkring og finder ud af, hvad der er på markedet, inden vi bestemmer os for, hvad vi vil købe til vores hjem. Det handler om, at vi ønsker at indrette vores hjem så behageligt, rart og præsentabelt som muligt ud fra den pengepung og tid, vi har til rådighed.

Hjemmet opleves af mange som en afspejling af vores personlighed og familieliv. Derfor går vi op i, at det skal se godt ud, og at det skal fungere i praksis. Det nytter altså ikke noget, at hjemmet er et showroom og indrettet på en måde, så det ligner boligbladene på en prik. Udseendet og stilen har en betydning, idet mange bliver glade og føler en tilfredsstillelse ved i dagligdagen at se på noget, de synes ser pænt ud. Men derudover handler det også om, at indretningen skal kunne fungere i praksis.

I vores boligindretning skal vi føle os godt tilpas. Farverne skal tiltale os, pyntegenstandene skal være en pryd for øjnene, og vores isenkram, som har en reel praktisk værdi, skal være velfungerende. Det handler altså om at få de forskellige elementer til at gå op i en højere enhed, så boligindretningen giver anledning til velvære og vidner om gode praktiske løsninger.

Kend dine grænser

Boligindretningen i de danske hjem er efterhånden blevet en hobby på lige fod med madlavning, sportsaktiviteter og alt muligt andet. Vi læser flittigt i boligmagasinerne, vi studerer nysgerrigt bolighusene og kigger gerne indenfor i de moderne interiør-butikker. Men ikke alle udstillingerne i diverse magasiner og forretninger stemmer særlig godt overens med virkeligheden. De kan give anledning til drømme og forestillinger om, hvor flot det kunne se ud i vores hjem.

Skønne produkter til boligen, klik her

Men ind imellem må vi også minde os selv om virkeligheden og indse, at der er grænser for, hvor meget vi kan købe og vedligeholde. Hos Isenkram-tilbud.dk opfordrer vi derfor vores kunder til at vælge de designs, som for kunden er tiltalende, og som i praksis kan fungere i det enkelte hjem. De højeste priser er ikke altid lig med de højeste ønsker; vi har nemlig særdeles fine designs, som ikke ligger i den høje ende af pris-stigen, og det er dermed muligt at få sine drømme indfriet med både en stor og en mindre pengepung.

Vi kan, grundet vores store sortiment, tilbyde ganske konkurrence-dygtige priser, og derfor oplever vores kunder ofte, at de her på siden kan finde det, de søger, til en fornuftig pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *