Herstal

Herstal er en populær dansk producent af belysning, brugskunst og køkkenudstyr til de moderne danske hjem. Herstal blev skabt i 1988 af to brændende iværksættere, som i dag har ført virksomheden frem til en position som globale ambassadører for skandinavisk design.

Billige Herstal produkter på tilbud, se her

Herstal og det skandinaviske look

I 1988 åbnede en lille familieejet lampeforretning i Odense bymidte under navnet Herstal. Der skulle ikke gå mange år før resten af Danmark fik øjnene op for det fynske lampedesign, som udstrålede en skandinavisk elegance med sit simple design. Herstal har siden åbningsdagen været fokuseret på konstant produktudvikling.

Af samme har virksomheden allieret sig med førende nordiske designer, der har hjulpet Herstal frem til en nutidens omdømme, hvor de regnes for én af nordens trendsættere indenfor sit område, som indtil 2002 udelukkende var belysning.

herstal-lamper

I 2002 udvidede Herstal dog sit sortiment til også at indeholde køkkenudstyr og brugskunst med det karakteristiske elegante look. Det har i dag medført, at Herstal kan findes over store dele af kloden med sine nordiske designs. Du skal dog ikke helt til Australien for at finde de seneste skud på Herstal-stammen. Dem kan du finde i vores eksklusive sortiment ovenfor.

Fortællingen om den lille fynske lampeforretning

De to unge iværksættere Lotte og Martin Herstal startede familievirksomheden tilbage i 1988. Dengang var Herstal blot en lille butik, der specialiserede sig i halogenbelysning til de fynske hjem. Lotte og Martin Herstal var de eneste ansatte i virksomheden, der dog hurtigt skulle finde vej til danskernes hjerter. I løbet af nogle år begyndte Herstal at udvikle lamper med et eksklusivt look. Fra virksomhedens hjerte i den fynske hovedstad, Odense, har de to iværksættere vokset Herstal fra en lokal butik til en europæisk ambassadør for den skandinaviske stil og charme.

Lækreste ting til hjemmet, se her

I dag arbejder 50 mennesker under Herstal-fanen, og sørger for at det elegante design ender på de europæiske hylder. Herstal kan i dag findes på hylderne i mange lande, som blandt andre Norge, Sverige, Tyskland, Holland og Belgien, samt mere eksotiske destinationer som New Zealand og Australien. Efterspørgslen på Herstal har for længst bredt sig ud over de rødhvide grænser. Derfor håber Lotte og Martin Herstal, at deres hjertebarn indenfor få år kan slå rødder i både Asien og over there i USA.

Herstal foregriber udviklingen

Herstal har siden sin start fokuseret meget på en kontinuerlig produktudvikling, som kan fastholde deres trendsættende skandinaviske stil. Derfor har Herstal allieret sig med førende nordiske designere, der på hver deres talentfulde vis holder Herstal på forkant med udviklingen. Af samme grund pakker designerne bag Herstal deres kufferter et par gange om året for at tage på inspirationsture til designhøjborge som New York, London eller Paris.

herstal-skaaleNår de vender hjem til de velkendte fynske rammer er det med nye ideer i kufferten, som vil danne grundlaget for den vigtige produktudvikling. Det var dette fokus på produktudvikling, der i 2002 fik Herstal til at udvide deres sortiment med brugskunst og køkkenudstyr, som har været en øjeblikkelig succes for virksomheden.

Herstals produktsortiment indeholder i dag alt fra Outdoor-produkter, fade, lysestager til glas. Fælles for disse produkter er det simple, skandinaviske design og en uomtvistelig kvalitet, der giver produkterne en stor funktionalitet og en lang holdbarhed. Se nærmere på Herstals sortiment ovenfor – og find din nye design-favorit.

Eksklusivt interiør til gode priser

Herstal stråler af kvalitet, livsglæde og eksklusivitet – præcis som de øvrige produkter, der pryder Isenkram-tilbuds store sortiment af moderne isenkram til de trendsættende købere, der ser deres hjem, som en afspejling af dem selv. Hos Isenkram-tilbud mener vi, at hjemmet fortjener smukke produkter, der kan skabe en positiv og hyggelig atmosfære. Det har vi sammensat vores sortiment efter på tværs af produkter til badeværelset, køkkenet, stuen og spisebordet.

Lækreste ting til hjemmet, se her

Når du virtuelt går gennem Isenkram-tilbuds store sortiment, vil du finde dansk interiør med sans for design i form af blandt andre Eva Solo, Rosendahl og Nuance, samt internationale firstmovers som Jamie Oliver, Cakes & co. og iGrill. Vi sender din pakke med lynhurtig levering, der sikrer, at du modtager den dagen efter din bestilling. Bestiller du Herstal for mere end 500 kr., så er fragten gratis. God shopping!