Medusa Copenhagen

medusa-copenhagen-kageopsats-3-etagerMedusa Copenhagen er en dansk producent af brugskunst med livsglæde. Brugskunst, der kan skabe et positivt, levende og inspirerende indtryk af din bolig. Medusa Copenhagen blev skabt med viljen til at være unikt – og det udtryk fra forplantet sig i deres produktsortiment, som du kan finde nedenfor.

Livsglæde i hjemmet

Medusa Copenhagen blev etableret i 2000 af familie-duoen Bidstrup, der med virksomheden ville bringe smilet frem i folk med glædesskabende brugskunst. I løbet af deres levetid har de glade figurer til boligen sprunget i øjnene på alle fra TV2 over ALT fra damerne til prisgivere af kolonihave-priser.

Ni intense år blev i 2009 afsluttet, da Rikki Tikki overtog kontrollen med salget af Medusa Copenhagens design. Det glade brugskunst kan dog stadig findes på kvalitetsbevidste hylder landet over, hvor det bliver solgt til glæde for mange danskere. Gå på opdagelse i Medusa Copenhagens legesyge univers ovenfor – og find din personlige favorit.

Lækkert udvalg af Medusa, køb her

Unik brugskunst fra dynamisk duo

Det første skridt på en lang rejse blev taget tilbage i 1997, hvor Rie og Maj-Britt Bidstrup åbnede butikken Medusa på Christianhavn. Rie gik til opgaven med en uddannelse som dekoratør, mens Maj-Britt var uddannet porcelænsmaler. Sammen etablerede de butikken Medusa med målet om at skabe positivt, levende og unik brugskunst.

I 1998 fik butikken en søster, som solgte børnetøj. Det skulle dog blive brugskunsten, som samlede virksomheden, der i 2000 blev navngivet Medusa Copenhagen. Samme år medvirkede Medusa Copenhagen i en række TV2-programmer som ’Roomservice’ med Line Baun Danielsen. Det skulle blive et skidt på en vejen mod et fyldt pokalskab.

Spist af desmerdyret

Medusa CopenhagenMedusa Copenhagen vandt i 2002 Formlands Fantasipris for sit levende brugskunst, der, siden lancering tilbage i 1997, har inspireret mange moderne forbrugere. I 2002 lancerede familievirksomheden en artikelserien ’Find din Boligstil’ i ALT for damerne i samarbejde med Dyrup.

Sidenhen har Medusa Copenhagen vundet priser på alt fra sin unikke brugskunst til kolonihavekonkurrencer. Succesen betød, at Rie og Maj-Britt Bidstrup kastede sig ud i livet som forfattere, hvor de har skrevet bøger med blandt andet inspiration til bryllupper. I 2009 blev alle rettigheder til salg af Medusa Copenhagens design dog overdraget til Rikki Tikki, som også forhandles på Isenkram-tilbud.dk.

Din leverandør af moderne brugskunst

Hos Isenkram-tilbud.dk kan du finde et af Danmarks største udvalg af moderne interiør og boligtilbehør til den kræsne forbruger, der kun vil have det bedste for sig selv og sin bolig. Vores udvalg af boligtilbehør er opbygget gennem en eksklusiv udvælgelsesproces af de bedste produkter fra ind- og udland. Produkterne bliver valgt ud fra kriteriet om kvalitet, designglæde og prisbevidsthed. Alle tre kriterier møder Medusa Copenhagen for sit smukke og positive udtryk i sin brugskunst.

Lækkert udvalg af Medusa, køb her

Vores sortiment indeholder både danske designkoryfæer som Royal Copenhagen, Bodum og Georg Jensen, mens også internationale producenter som OBH Nordica, Tefal og Le Creuset har en central placering i vores sortiment. Når du har fundet din nye favorit fra Isenkram-tilbud.dk, så sender vi din pakke med ekspres levering. Bestil din ordre i dag, og modtag den allerede i morgen. Bestiller du for mere end 500 kr., så sender vi din ordre med fri fragt. God fornøjelse!