Trip Trap

Trip Trap er en stolt dansk producent af højkvalitets træmøbler og boligtilbehør, der igennem flere årtier har fået danske hjem til at stråle med sin store elegance, sit bevidste materialevalg og sin lange holdbarhed.

For et produkt fra Trip Trap kan gå i arv gennem generationer for sin store kvalitet, der aldrig lader sig fornægte. Se vores store sortiment af produkter fra Trip Trap nedenfor.

Køb billige Trip Trap produkter, se her

Trip Trap er møbelverdenens elegantier

trip-trap-bakkeTrip Trap har et stort sortiment af møbler og boligtilbehør, der er i en klasse for sig, både når det gælder design, komfort og værdi for pengene.

Igennem en årrække har Trip Trap udviklet sig fra en producent af trægulve til at være danskernes favoritleverandør af træmøbler og boligtilbehør, der ikke kan undgå at give ejeren et smil på læben. Den stolte danske møbeltradition har spredt sig til resten af Europa – samt til Isenkram-tilbud.dk, hvor Trip Trap indgår med største selvfølge.

Første side i historiebogen om Trip Trap

Første side i historiebogen om Trip Trap blev skrevet tilbage i 1976, hvor den kvalitetsbevidste træproducent blev grundlagt med fokus på udvikling af førsteklasses trægulve og –trapper. Det fokus skulle dog skifte ved lanceringen af Drachman bænken i 1982, som blev pioneren i Trip Traps udvikling af deres boligsortiment.

Møblerne stjæler fokus

Drachman bænken blev en stor succes for Trip Trap, der i 1985 udvidede sit fokus på møbler med lanceringen af Selandia-serien, Fionia-taburetterne i 1986 og senere den anerkendte Riviera solseng i 1990. Danskernes forkærlighed for de smukke og naturtro møbler var svær at skjule. Det samme var begejstringen for den voksende succes internt i Trip Trap. Derfor åbnede de den første af mange konceptbutikker i 1992 i Skagen.

Køb billige Trip Trap produkter, se her

Trip Trap favoritterne

Trip Trap har gennem sin levetid leveret det ene unikke produkt efter det andet til de kræsne danske forbrugere. Nedenfor har vi samlet tre af kundernes favoritter.

trip-trap-noegleskabNordic skålene. De simple Nordic skåle oser af skandinavisk elegance med deres minimalistiske og tidsløse design. En funktionel, trendy og moderne forstærkning til køkkenet. Nøgleskabet. Leder du også altid efter dine nøgler? Så kan du ligesom mange andre danskere holde orden i nøglerne på trendy vis med et Trip Trap nøgleskab i teak-træ.

Nisserne. De karakteristiske Trip Trap nisser værner om den gode gamle danske julestemning, når December spreder julefeberen over det ganske land. Og det betyder, at netop disse nisser i flere generationer har været med til at bringe julen ind i de mange danske hjem. De fleste kender således nisserne og ved, at hyggen, den gode mad og den skønne stemning, som julen også indebærer, er lige rundt om hjørnet, når de røde nuancer og de små, spidse nissehuer begynder at blive stillet fem på hylderne. Og så er det ydermere muligt at læse en julehistorie om den unikke nisse på hver æske, hvilket blot er med til at sprede lidt ekstra magisk julestemning rundt omkring i de mange danske stuer. Se de søde trip trap nisser her og sæt gang i julefantasierne.

Trip Trap med internationalt udsyn

Den succesfulde fortælling om Trip Trap stod igennem det meste 90’erne skrevet i alle træsorter og gulvtyper. Men da Trip Trap sammen med resten af kloden gik ind i et nyt årtusinde, valgte ledelsen at sælge afdelingen med byggemarkedsgulve til Timberman. Samtidig vendte Trip Trap sit fokus mod det store udland, hvor deres møbler blev introduceret under navnet Skagerak. I dag har Trip Trap slået dybe rødder i det skandinaviske, tyske og engelske marked – og de danske drømme stiger i takt med, at pokalhylden fyldes af designpriser.

Fokus på miljøet

Hos Trip Trap er der et altoverskyggende krav til, at virksomhedens produkter er miljøbevidste. Og som Trip Trap refererer til, så er det bedste du kan gøre for miljøet kun at købe de produkter, du holder af. Trip Trap holder mange af for deres smukke design, velvalgte materialer og ikke mindst deres ansvarlighed overfor miljøet.

Glæd dig derfor til at bruge dine kvalitetsbevidste Trip Trap produkter, der kan sprede glæde, positivisme og god stemning, når du har venner, familie eller kollegaer på besøg.

De tre grønne hensyn

Trip Trap har valgt en bæredygtig levevej ud fra tre hensyn, som de mener definerer den vej, som skal føre dem frem til produkter, som miljøet også kan være glade for.

Design. Kvalitet og bæredygtighed er to sider af samme sag. Trip Trap leverer deres produkter under sloganet ’Design for generationer’, der hentyder til Trip Traps utrolig lange holdbarhed, der gør masseforbrug af møbler irrelevant. Produktion.  Fælles for alle produkter fra Trip Trap er, at de kun bliver produceret af de fineste materialer for størst komfort, udtryk og holdbarhed.

Køb billige Trip Trap produkter, se her

Produkterne bliver produceret med håndværksmæssig omhu på fabrikker med dygtige håndværkere, der gør sig umage. Brug. Det skal være en særlig oplevelse at bruge produkterne fra Trip Trap – og ikke kun for øjet. Igennem mange år vil det æstetiske design og den ergonomiske komfort være en god ven, når du skal slappe af i højkvalitets møbler. Besøg Trip Traps hjemmeside, her.