Pillivuyt

pillivuytPillivuyt er en fransk producent af tidsløst porcelæn og moderne køkkenudstyr. Virksomheden så første gang dagens lys i 1818, hvor schweizeren med efternavnet Pillivuyt købte en lille porcelænsfabrik i Frankrig.

Pillivuyt har i mere end 200 år overlevet krige, nye konkurrenter og fremstår i dag som en af Europas fineste producenter af porcelæn og køkkenudstyr. Find din favorit fra Pillivuyt nedenfor.

Største udvalg af Pillivuyt, se her

Pillivuyt er en tidsløs klassiker

Historien om Pillivuyt er ligeledes historien om, hvordan porcelænet blev til en forbrugsgode. Manden bag denne opblomstring for porcelænet var schweizisk-fødte Jean Louis Richard Pillivuyt, der i 1818 købte en lille fransk porcelænsfabrik. Derfra er det ren historie.

I dag står Pillivuyt, som en 200 år gammel dame, der både har oplevet verdenskrige og tre århundreder, men som stadig formår at begejstre de kræsne forbrugere i dag. Pillivuyt producerer noget af Frankrigs fineste porcelæn, men har i samarbejdet med førende designere opdateret sortimentet, så det i dag indeholder mere end blot porcelæn. Se nærmere på Isenkram-tilbud.dks sortiment af Pillivuyt ovenfor.

Schweiziske drømme med fransk succes

Lad os skrue tiden 200 år tilbage til 1818, hvor den schweiziske iværksætter Jean Louis Richard Pillivuyt havde plantet sine sorte lædersko på de fransk brosten i Paris. Jean Pillivuyt havde krydset den fransk grænse med en drøm om at starte sin egen porcelænsfabrik, hvilket blev en realitet i 1818. Den lille selvbetitlede porcelænsfabrik Pillivuyt opstod i den franske region Foëcy. I 1818 krævede produktionen af porcelæn en meget avanceret teknik og var forbehold mindre producenter – men det skulle Pillivuyt ændre.

I løbet af kun fem år i branchen havde han sat spotlight på det ædle håndværk, hvilket førte til store roser og hædersmedaljer i New York. Pillivuyt forsatte sit livsværk og produktionen af det unikke porcelæn. Det kom et skridt tættere på den schweiziske drøm i 1947, hvor Pillivuyt åbnede sin første konceptbutik i hjertet af byernes by, Paris. Herfra gik efterspørgslen på Pillivuyt kun en vej – op.

Den franske elegantier

pillivuyt-fadI dag kan Pillivuyt se tilbage på en 200 år lang historie, der bød på op- og nedture. Rundt om det franske hovedsæde i Berry i Frankrig har tiderne skiftet og krigene raset, men Pillivuyt har hele tiden formået at holde fast i det stolte håndværk, som i 1818 blev startet af Jean Louis Richard Pillivuyt.

Firmaets grundsten er den høje kvalitet, de håndlavede produkter og den traditionsrige historie. Grundsten, som i dag har bygget én af Europas mest respekterede porcelænsmærker.

Største udvalg af Pillivuyt, se her

De stolte traditioner for det tidsløse franske porcelæn kombineres i dag med moderne designere for at skabe et tidssvarende design, der kan matche efterspørgslen fra de kræsne købere verden over. For hvis der er en ting, som Pillivuyt aldrig går på kompromis med, så er det kvaliteten.

Den sikres gennem en omhyggelig proces, hvor produkterne i høj grad produceres i hånden. Pillivuyt har et mål om at tilbyde hverdagens kokke den bedste oplevelse i køkkenet. Derfor er de udvidet deres sortiment til også at indbefatte tekstiler til køkkenet. Find vores sortiment fra Pillivuyt ovenfor.

Et eksklusive sortiment af Pillivuyt

pillivuyt-kandeNår du åbner de virtuelle døre til Isenkram-tilbud.dk, vil du opdage lange hylder med moderne interiør, der forsvinder i det fjerne. Hos Isenkram-tilbud.dk finder du et eksklusivt sortiment af elegant boligtilbehør til det moderne hjem.

Vores sortiment er sammensat ud fra kriteriet om høj kvalitet, lang holdbar og ikke mindst et unikt design. Alle tre punker opfylder Pillivuyt, og af samme grund ligger det på vores kræsne hylder med største selvfølge.

Største udvalg af Pillivuyt, se her

Her på siden kan du foruden Pillivuyt finde den danske design-avantgarde i form af Royal Copenhagen, Trip Trap og  Kähler, samt internationale mærker som Jamie Oliver, Tefal og Cakes & co.. Når du har fundet din nye yngling fra Pillivuyt, så sender vi den med vores dag-til-dag levering. Bestil i dag, modtag i morgen. Køber du Pillivuyt for mere end 500 kr., så sender vi din ordre med fri fragt. God fornøjelse!