Georg Jensen

For over 100 år siden åbnede den allerførste Georg Jensen-butik på Bredgade i København. Det blev en kæmpe succes, og lige siden dengang har Georg Jensen-koncernen leveret smukt design til hele verden, men ikke mindst det danske folk.

georg jensen lysestageDesign i rustfrit stål

Som bekendt er det dog desværre ikke jul hele året, men så er det godt, at Georg Jensen laver design til alle anledninger. Mange af de andre lysestager er helt vildt flotte og lavet i et design, der er en moderne fortolkning af et gammelt motiv. ELLIPSE-lysestagen har for eksempel hentet inspiration fra den traditionelle drejede lysestage.

Billige Georg Jensen produkter på tilbud

Du kan også få en flot femarmet lysestage i forgyldt materiale. Den vil især tage sig godt ud på et langt spisebord.

Fyrfadslys behøver ikke være kedelige

Måske er du ikke så meget til lange stearinlys, og måske kan du bedre lide de mindre fyrfadslys. Dog kan de måske have en tendens til at virke en anelse kedelige. Heldigvis har Georg Jensen lavet et par rigtig flotte fyrfadsstager, der ikke alene holder flot på et fyrfadslys, men også pepper det hele lidt op.

Brødkurve og mælkekander

broedkurvSkal det hele ikke gå op i lys har Georg Jensen også meget andet at byde på. Forestil dig, at der dufter af nybagte boller i hele hytten, og du kan servere delikatteserne i en flot brødkurv. Georg Jensens brødkurv er anderledes på den gode måde. Den er lavet i rustfrit stål og er faktisk ikke en klassisk kurv, men den vil bestemt egne sig godt i selskab med lune boller.

Derudover kan du også få en lille flot mælkekande på 0,4 l. Den er designet af Phillip Bro Ludvigsen og er ligesom de fleste andre ting i Georg Jensen lavet i højglanspoleret rustfrit stål. Så kan du servere mælk til kaffen på en lækker måde.

Julepynt i særklasse

Juletræet med sin pynt venter på vi får begyndt. Der er nu intet som et smukt grantræ. Især ikke hvis det er prydet af nogle af alle de flotte ting fra Georg Jensen. Tag for eksempel nogle af de messingbelagte kræmmerhuse, der er meget moderne, men samtidig oser af traditionel jul.

Billige Georg Jensen produkter på tilbud

Du kan også få en række forskellige flotte lysestager, der passer perfekt til en grangren juleaften. De fås både med motiv, sløjfer og kroner.

Så med julepynt fra Georg Jensen kan svigermors jammerlige sangstemme vist godt få kamp til stregen. Derudover byder Georg Jensen også på selvslukkende lys, så du ikke behøver holde øje med, når de er ved at brænde ned. Det er da smart.

Tidløst design

Georg Jensen har i over 100 år vist, hvordan design skal laves. Med de enkle overflader og tidsløse designs er det svært at sige noget negativt om Georg Jensen. En ting er sikkert. Julen bliver et sikkert hit med Georg Jensen-ting på træet. Og så er der også en hel masse andre flotte ting at købe, hvis du kigger lidt rundt på siden. Juletræt uden pynt venter på, at du får begyndt. Vær så god at shoppe. Se Georg Jensens hjemmeside, her.