Jamie Oliver

Den engelske kronprins af kokkekunsten, Jamie Oliver, laver ikke kun succesfulde tv-programmer, men har gennem en årrække skabt køkkenudstyr, der er selv den bedste kok værdig. Køkkenudstyret fra Jamie Oliver giver dig optimale forudsætninger for et kulinarisk eventyr, der kunne være hans madprogrammer værdige. Find et udvalg af blandt andet pander, gryder og morter fra Jamie Oliver nedenfor.

Billige Jamie Oliver gryder og pander, køb her

Rapkæftet engelsk charme på kogepladerne

jamie-oliverDen rapkæftede engelske kult-kok, Jamie Oliver, har igennem en årrække underholdt sultne tv-seere verden over med sine madprogrammer, der får mundvandet til at løbe. Siden Jamie Oliver var otte år, har han elsket at udfordre de gastronomiske barrierer.

Han har lavet kogebøger, der kunne fylde et bibliotek i hans navn, men han har også bidraget til madlavningen verden over gennem sin serie af køkkenudstyr. Sammen med Tefal, der er verdens førende udbyder, har han produceret pander, gryder og meget andet i professionel kvalitet. Giv dit køkken de bedste forudsætninger for en god oplevelse med køkkenudstyr fra Jamie Oliver.

Bestsellere fra Jamie Oliver

Den populære tv-kok har givet en del af sin store passion for kokkekunsten videre til sine produkter, der ånder af kvalitet, funktionalitet og professionalisme. Alle produkter er blevet testet på Jamie Olivers egne verdenskendte restauranter for kvalitet og robusthed. Nedenfor kan du se tre af vores bestsellere fra Jamie Oliver.

Pander fra Jamie Oliver er produceret i en professionel kvalitet, der er tilpasset forbrugerens behov med sit termo-spot, der viser, når panden er varm. Panderne har en stor holdbarhed, som du vil sætte pris på i mange år frem. Gryde – Gryderne i rustfrit stål er en sikker favorit fra Jamie Oliver med sit elegante udtryk og uovertrufne funktionalitet.

Billige Jamie Oliver gryder og pander, køb her

bundGryderne virker på alle varmekilder med deres aluminiumsbelagte bund for en sublim varmefordeling. Granit morter – En robust, naturtro granit morter fra Jamie Oliver giver dig muligheden for at knuse dine friske urter og krydderier med stil. Den kraftige morter vil øge smagen fra dine urter for en større smagsoplevelse.

Jamie Olivers gastronomiske vugge

Jamie Oliver voksede op i Essex i det østlige England. Her prøvede han for første gang kræfter med kokkekunsten på hans forældres pub The Cricketers, hvor han opdagede en verden af gastronomiske muligheder. Hurtigt fik andre end den lille pubs gæster glæde af Jamie Olivers evner, da han blev ansat ved Antonio Carluccio’s. Her gik han på opdagelse i det italienske køkken, som den dag i dag har en helt særlig plads i hans madhjerte. Senere flyttede han videre til The River Café i Fulham.

Den nøgne kok

Efter en kort optræden i en dokumentar om restaurantens julemad, fik BBC øjnene op for Jamie Oliver, der fik sit eget show ’The Naked Chef’ og udgav sin første kogebog, som strøg direkte ind på toppen af bestsellerlisterne. En stjerne var født. De næste mange år skulle Jamie Oliver opleve en opmærksomhed, som de fleste ville have svært ved at håndtere. Sin tid i spotlightet brugte Jamie Oliver dog på, at gøre vilkårene bedre for nationens unge gennem en sund madkultur.

En mand med en mission

jamie-oliver-stemJamie Oliver har en mission om at mindske usunde madvaner og dårlig madlavning i både USA og England. Jamie Oliver har sat fokus på problemet gennem først kampagnen ’Feed Me Better’, der skulle udskifte det fattigt nærende mad i skolekantinerne med en frokost, der kunne holde hjernecellerne kørende.

Den sunde madlavning videreførte Jamie Oliver i hans programmer ’Jamie’s Ministry of Food’, der gik tæt på den fede og usunde madlavning i USA. Ved siden af sin rolle som tv-vært driver Jamie Oliver en lang række af succesfulde italienske restauranter, Jamie’s Italian, som er en international succes. Det førte til, at Jamie Oliver i 2013 blev indlemmet i gastronomiens officielle Hall of Fame.

Interiør og isenkram til en god pris

Når du åbner de virtuelle døre til Isenkram-tilbuds.dk online partnere vil du blive mødt af lange hylder, der forsvinder i horisonten. Hylder, der er fyldt med ét af landets største og mest eksklusive sortimenter af interiør og isenkram.

Billige Jamie Oliver gryder og pander, køb her

Kun de bedste produkter ligger på deres kræsne hylder. Derfor kan du finde danske klassikere som Holmegaard, Lene Bjerre og Kay Bojesen, samt internationale sværvægtere som Tefal, OBH Nordica og med største selvfølge: Jamie Oliver. Den hurtigtalende tv-kok leverer med sin store erfaring nogle af markedets bedste produkter indenfor pander og gryder til en rigtig god pris.

Når du har fundet dine nye forstærkninger til køkkenet, så vores partnere pakken med ekspreslevering.  Bestil i dag, modtag i morgen. Bestiller du for mere end 500 kr., så sender de pakken med gratis fragt. Der er altid 14 dages returret og gratis indpakning på dine køb. God fornøjelse!