Kay Bojesen tilbud

kay-bojesenLeder du efter Kay Bojesen tilbud? Kay Bojesen (1886-1958) er en af dansk designs store pionerer. Hans unikke evne til at kombinere det stilfulde med sjæl, fantasi og humor appellerer til os alle, yngre som ældre. De populære klassikere er derfor en oplagt gaveidé til alle de store mærkedage – hvad enten der er tale om dåb, konfirmation, fødselsdag eller bryllup.

Kay Bojesen abe – Køb den billigt her! 

KAY BOJESEN ABE TILBUD

Aben fra Kay Bojesen må nok siges at høre til blandt en af de absolut mest populære produkter, som producenten har designet. Denne karakteristiske abe fra Kay Bojesen er lavet med et unikt design, som stråler langt væk af kvalitet.

 

Forhandler: Livingshop.dk

 

kay-bojesen-tilbud

 

 

Kay Bojesen elefant – Køb billigt her! 

KAY BOJESEN elefant tilbud

Denne søde Kay Bojesen elefant er designet tilbage i 1953 og er lige siden blevet beundret af mange danske tilhængere af Kay Bojesen. Denne figur er virkelig populære blandt mange danskere og har et tidsløst og meget gennemført design, som gør, at den passer godt ind i stort set alle hjem.

Forhandler: Livingshop.dk

 

kay-bojesen-tilbud

 

 

Kay Bojesen sangfugl – Køb billig her! 

Den populære sangfugl fra Kay Bojesen behøves vidst ikke en nemmere præsentation. Denne yderst populære og flotte figur fra Kay Bojesen er lavet med et virkelig gennemført design – og findes i mange forskellige varianter.

Forhandler: Livingshop.dk

 

 

kay-bojesen-tilbud

 

 

Findes i mange forskellige designs

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der er mulighed for at finde den særdeles populære Kay Bojesen sangfugl på tilbud i en lang række forskellige designs. Lige siden producenten lavede denne populære figur for første gang er der løbende kommet nye modeller til – og det betyder, at der den dag i dag er rig mulighed for, at du kan finde dig netop den model, der vil passe dig bedst.

Indbegrebet af Dansk Design

Kay Bojesen fik oprindeligt sin uddannelse som sølvsmed i 1910 hos Georg Jensen. Siden fulgte en gloværdig karriere, der har positioneret Kay Bojesen blandt de allerstørste, når snakken falder på dansk design herhjemme og i udlandet.

Find kæmpe udvalg af Kay Bojesen – klik her!

Inden han oprettede sit eget værksted i 1933 og forelskede sig i arbejdet med træ, var han blandt initiativtagerne til “Den Permanente” – en forretning og et udstillingsvindue, der gennem flere årtier repræsenterede det bedste inden for dansk design.

Kay Bojesens unikke blik for det enkle, stilfulde og naturlige har gjort, at det traditionsrige firma allerede i 1952 opnåede den eftertragtede status som fast leverandør til Det Kongelige Danske Hof.

Men det er ikke kun i royale kredse, at Kay Bojesen repræsenterer dansk design. I dag er hans figurer fast inventar på de danske ambassader over alt i verden.

Sådan bliver Kay Bojesen Aben lavet

De klassiske produkter

Kay Bojesen havde en unik evne til at give træ liv. Han havde den overbevisning, at design skal være rundt, blødt og føles godt i håndfladen.

Af Kay Bojesens udødelige klassikere kan nævnes: Kay Bojesen Livgarderen fra 1942, Kay Bojesen Aben fra 1951, Kay Bojesen Elefanten fra 1950’erne samt Kay Bojesen sangfugl fra 1950´erne. Siden da er produktserien udvidet til en mindre zoologisk have med sangfuglene som seneste skud på stammen.

Find kæmpe udvalg af Kay Bojesen – klik her!

Men modsat nogle af de dyrearter han frit fortolker, er Kay Bojesens dyr ikke udrydningstruede –  de er snarere udødelige skabninger, der har vundet indpas i hjem over hele verden.

Grunden til det er formentlig, at Kay Bojesens figurer balancerer og veksler mellem legetøjsfigur og designobjekt, hvilket har gjort de sjove skabninger til et yndet og eftertragtet objekt på bogreolen over alt i Danmark. Samtidig appellerer træfigurerne til barnet i os alle. Se det store udvalg af Kay Bojesen Fugl, Abe, Elefant, Livegarder osv. ovenover eller læs mere om Kay Bojesen her.

KAY BOJESEN TILBUDKay Bojesen tilbud – Stor prisforskel hos forhandlerne

Når man går ud for at kigge sig om efter Kay Bojesen tilbud, så er det selvsagt væsentligt, at man som forbruger finder sig et sted, hvor der er god mulighed for at kunne få fat på nogle gode og solide produkter af en høj kvalitet uden, at det nødvendigvis behøves at koste en formue. Det er i dag sådan, at der vil være mulighed for at finde produkter fra en producent som f.eks. Kay Bojesen ved mange forskellige danske forhandlere – men da priserne bestemt ikke er de samme, så er det selvfølgelig også vigtigt, at du får fundet dig et sted at gøre sit køb af lige netop den type af figurer, der sikre dig, at du får den bedste pris.

Hvis du gerne vil finde dig nogle knivskarpe og konkurrencedygtige priser på lækre produkter fra Kay Bojesen, så er der rig mulighed for, at du vil kunne finde dig et meget stort og bredt sortiment bestående af mange forskellige typer af flotte figurer og produkter fra Kay Bojesen på tilbud ved at klikke her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *