Scanpan

Scanpan er en dansk producent af pander i højeste kvalitet. I 1956 udviklede Scanpan den unikke non-stick belægning på sine aluminiumspander, og har siden begejstret hjemmets kokke på tværs af kontinenter. I dag sælger Scanpan sine non-stick pander i mere end 50 lande.

Jysk kvalitet med globalt format

scanpan pandeScanpan er en familieejet producent af køkkenudstyr i højeste kvalitet. Siden sin start i 1956 har Scanpan produceret deres unikke pander i Ryomgård udenfor Aarhus.

Panderne er særlige på grund af deres non-stick belægning, der sikrer at maden slipper panden lettere end traditionelle pander, mens aluminiumsbelægningen sørger for en uovertruffen varmefordeling.

Køb Scanpan på tilbud, køb her

Scanpan skaber pander, der bliver produceret på miljøets vilkår, og som ikke indeholder det skadelige PFOA. Scanpan har imponeret med sine produkter på det internationale marked, hvor panderne i dag sælges på tværs af kontinenter. I ovenstående sortiment kan du finde de seneste produkter fra Scanpan til nogle af markedets bedste priser. Scanpan sikrer den bedste stegeoplevelse.

Belægningen, der var guld værd

Mens den dansende forårssol lyste den kolde østjyske vinterjord op i 1956, så sprang en spændende dansk virksomhed op i Ryomgård. Virksomheden var Scanpan, der siden sin spæde start, er blomstret til en international anerkendt producent af pander i højeste kvalitet.

Scanpan var i 1956 en innovatør på markedet for køkkenudstyr med sine trykstøbte aluminiumspander med keramisk titaniumbelægning. Den unikke belægning gør, at kødet lettere slipper panden. Derved har Scanpan i mere end 50 år gjort livet lettere for de mange amatørkokke i de danske hjem med deres non-stick pander.

Køb Scanpan på tilbud, køb her

Grundstene i Scanpan har altid været den store kvalitet, funktionalitet og et fokus på miljøet. Den høje standard på produkterne bliver sikret ved en nøjsom produktion i Danmark og gennemgribende kvalitetstest. Det har ført til en stor international efterspørgsel på Scanpan, der i dag sælger sine pander og gryder til mere end 50 lande. Scanpan er på trods af den internationale vind i sejlene stadig fuldt dansk ejet, men har oprettet kontorer i blandt andet USA, Kina og Norge for at følge med efterspørgslen.

Den højeste danske kvalitet

Scanpan er kendt for sin høje kvalitet. Den høje kvalitet sikrer Scanpan gennem nogle overlegne produkter og en lang holdbarhed. Standarden sikres for Scanpan ved at beholde produktionen af deres non-stick pander i Østjylland tæt på deres hovedkontor nær Aarhus, hvor den kan kontrolleres. Produktionen foregår ved at den fuldt recirkulerede aluminium overvarmes til en flydende masse, hvorefter den via håndkraft fyldes i støbeforme og produceres.

scanpan-grydeDet er en unik teknik, som har sikret Scanpan sin uovertrufne egenskaber på kogepladerne med den komplette varmefordeling. Panderne fra Scanpan får en særlig Green Tek belægning, der gør overfladen på produkter ti gange så hård som stål. Scanpan formår at samle kvalitet, funktionalitet og design i ét produkt, der formår at begejstre i alle verdensdele. Find din personlige favorit ovenfor.

Pander med øje for miljøet

Kvaliteten af de håndstøbte aluminiumspander med titaniumbelægning har siden 1956 ikke været et emne til diskussion. Det samme gør sig gældende for virksomhedens fokus på en miljørigtig produktion. Scanpan vil gøre en forskel. Alle produkter, der kommer fra Scanpan, bliver produceret af recirkuleret aluminium i en miljøvenlig proces på styrede fabrikker udenfor Aarhus.

Scanpan har en filosofi om, at den gode mad fortjener gode redskaber (som Scanpan), der er produceret med samme omhu, respekt og vilje, som fremstillingen af gode råvarer sker ved. Den unikke belægning er endvidere fri for det skadelige PFOA. Panderne fra Scanpan er samtidig blevet kåret til de mest holdbare i flere tests, hvilket gør, at en udskiftning af pander bliver unødvendig. Det er godt for miljøet. Når panderne bliver produceret er det med førende professionelle kokke som sparringspartnere for en konstant udvikling af Scanpans produktsortiment.

Køb Scanpan til en god pris

På internettet finder du et bredt sortiment af markedets mest interessante forstærkninger til den moderne bolig. Find nationale og internationale produkter, der vil kunne glæde selv den mest kræsne køber og dennes bolig. Sortimentet på internettet er sammensat med et fokus på en høj kvalitet, en stor prisbevidsthed og et unikt design. Alle tre punkter opfylder Scanpan med stor selvfølge, og ligger derfor sikkert på diverse isenkræmmeres kvalitetsbevidste hylder.

Køb Scanpan på tilbud, køb her

Hos Isenkram-tilbud.dk kan du finde danske koryfæer indenfor boligtilbehør i form af blandt andre Kähler, Kay Bojesen og Georg Jensen, samt internationale trendsættere som Le Creuset, Cakes & co og Jamie Oliver. Når du har fundet din favorit fra Scanpan og betalt hos din online kassedame, så kan du forvente leveringen allerede dagen efter din bestilling. God fornøjelse! Læs mere om Scanpans gryder og pander, klik her.