Bodum

Du kender duften af friskbrygget kaffe. Du kender fornemmelsen af dampende te, der varmer kroppen indefra. Og sidst, men absolut ikke mindst, kender du også det klassiske design fra Bodum. Stempelkander og lækre kopper finder du et stort udvalg af hos de fleste isenkrambutikker, fysiske som online.

Dine gæster fortjener det bedste

bodum-stempelkandeKaffe kan smage helt specielt, hvis den serveres ordenligt. Og for at servere den på den helt rette måde er det et stort skridt på vejen at have det rigtige kram. Og det er her, Bodum kommer på banen.

Mærket kom til verden tilbage i 1944, da Peter Bodum besluttede sig for at begynde at producere køkkenudstyr og service. Og det har han gjort godt. I dag er firmaet nemlig en af verdens førende stempelkandeproducenter. Deres velkendte stempelkande, Bistro, har solgt godt verden over og givet Bodum kæmpe succes. Alt dette på grund af deres udsøgte kvalitet.

Køb Bodum billigt, klik her

Her på siden kan du finde den berømte Bistro-stempelkande, som du med god samvittighed kan skænke dine gæster – eller dig selv – en kop lækker kaffe. Kaffen kan du oven i købet også brygge selv med en kaffebrygger fra Bodum. På den måde sikrer du dig, at kaffen altid er frisk og smager skønt. Kaffebryggerne fås i flere forskellige varianter, og du kan let gå på opdagelse her på siden.

Og får at sætte prikken over iét kan du også erhverve dig en lækker mælkeskummer, så du kan toppe kaffen med en sjat friskskummet mælk. Mælkeskummeren fås i en flot hvid farve.

Kaffen med på farten

Har du ikke tid til småkager og lange eftermiddagssnakke, men ønsker du stadig at nyde en kop dejlig kaffe, er der råd for det. Bodum har nemlig også designet en række flotte rejsekrus i farverne sort, limegrøn og lilla. De er ideelle, hvis du er på farten, men ikke kan undvære de sorte dråber, og så bliver kaffen holdt dejlig varm.

Alsidige produkter

I begyndelsen af 1980érne flyttede den danskejede virksomhed til Schweiz og åbnede derudover en butik i London i 1986. Med tiden er Bodum stadig blevet mere internationalt. Deres lækre stempelkandedesign har efterfølgende også givet inspiration til en dejlig tekande, som du selvfølgelig også kan finde i flere butikker. For kun 399,- danske kroner kan du hælde te op som aldrig før.

Køb Bodum billigt, klik her

Og er du ikke til varme drikke, er der stadig mulighed for, at du kan finde noget kram fra Bodum, der kan falde i din smag. For udover produkter, der sikrer dig gode opleverlser med kaffe og te, er der også en række andre skønne ting på lager.

bodum-stemPrøv fx en af de flotdesignede peberkværne, der ligesom rejsekrusene fås i limegrøn og sort. Eller hvis du vil tage godt hånd om dine designknive, kan du købe dig en knivblok, så du altid er sikker på, at dine knive er skarpe. Ligeså er prisen nemlig skarp.

Du er rigtig hjertelig velkommen til at gå en lille virtuel tur her på vores side. Måske sidder du allerede nu og drømmer om at skænke dig selv og dine gæster en kop rigtig dejlig kaffe.