Rikki Tikki

Rikki Tikki elefanterRikki Tikki er en dansk virksomhed med speciale i trendy brugskunst til det moderne hjem. Rikki Tikki er kendt for sine legende, levende og farverige figurer, hvor særligt de kulørte elefantfigurer i dag pryder mange danske hjem.

Rikki Tikki er grundlagt af manden bag Trip Trap, der fandt sin inspiration til virksomheden i Junglebogen. Find din favorit fra Rikki Tikki i vores store sortiment nedenfor.

Kæmpe udvalg af Rikki TIkki figurer, klik her

Levende og legende brugskunst fra Rikki Tikki

Rikki Tikki kom til verden ved et årtusindskifte, der skulle skyde nogle succesrige år i gang med levende, glade og kunstneriske figurer. Inspirationen bag Rikki Tikki er hentet i Trip Trap, som var nuværende ejer Ib Møllers tidligere virksomhed. I dag har mange moderne hjem fået et forfriskende pust fra Rikki Tikki med deres figurer, som spænder fra søde nisser til farverige elefanter.

Alle produkter er produceret i tæt samarbejde med førende danske kunstnere, der giver Rikki Tikki et nutidigt og modigt udtryk. Det har medført, at efterspørgslen på deres brugskunst i dag er tilstede over hele Europa.

Erhvervsmandens kærlighed til miniaturefigurer

Ib Møller fejrede et nyt årtusindeskifte ved at stifte sin femte virksomhed. Ib Møller er et kendt navn i dansk erhvervsliv, hvor han blandt andet er manden bag Trip Trap Danmark. I 2000 solgte han sine ejerandele i virksomheden – med undtagelse af en lille del af virksomheden, som hed Trip Trap Miniatures.

Denne del af Trip Trap producerede unikke miniature modeller af historiske bygningsværker, smukke figurer og søde nisser. Det var med afsæt i kærligheden til disse figurer, at Ib Møller i 2000 etablerede Rikki Tikki Company, som i dag har æren af at producere og markedsføre Trip Trap Miniatures.

Kæmpe udvalg af Rikki TIkki figurer, klik her

Rikki Tikkis kunstneriske univers

Rikki Tikki elefantRikki Tikki er i dag en elsket leverandør af brugskunst og boligartikler til det moderne hjem. Rikki Tikki er særligt kendt for sine farverige elefanter, men producerer mange varierende figurer i tæt samarbejde med nogle af landets dygtigste kunstere. Rikki Tikki producerer blandt andet også sengetøj i flotte, trendy mønstre.

Rikki Tikki udvikler sine produkter i tæt samarbejde med kunsterne bag, hvilket har ført til en række subbrands som ’design by Susanne Schjerning’. Rikki Tikki og deres designhold kigger hver dag ud på Mariagerfjord fra deres hovedkontor i det naturskønne Nordjylland, mens de vækstmæssigt kan kigge på ekspansive markeder i blandt andet Frankrig, Tyskland, Holland, Belgien og Skandinavien.

Inspirationen fra Jungebogen

Den nordjyske succesvirksomhed har fundet sin inspiration til navnet Rikki Tikki i Ib Møllers opvækst i Skagen. Dengang var han en del af det lokale spejderkorps, hvor alle ’ulveunger’ fik et dyrenavn fra Junglebogen. Ib Møller blev opkaldt efter desmerdyret med navnet Rikki Tikki Tavi. Det samme desmerdyr danner nu logo for Rikki Tikki.

Tankerne bag navnet bunder i, at Ib Møller ønsker, at sin virksomhed skal være lille og hurtigt reagerende som desmerdyret. De små figurer, som Rikki Tikki producerer, skal skabe en harmonisk stemning i hjemmet, samt give det et moderne og positiv touch. som desmerdyret. rksomhed skal være lille og hurtigt reagerende Tavist i Skagen. Dengang var han en del af det lokale spejderkor.

Kæmpe udvalg af Rikki TIkki figurer, klik her

Moderne boligtilbehør for den kræsne køber

Hos Isenkram-tilbud.dk vil du træde ind i et virtuelt mekka af interiør og boligtilbehør for den kræsne køber. Et stort udvalg af rødhvide klassikere og internationale trendsættere vil kunne forkæle enhver moderne forbruger. Isenkram-tilbud.dks sortiment er sammensat ud fra en vurdering af den højeste kvalitet, den største designglæde og tidsløse træk. I det sortiment er Rikki Tikke en selvfølgelig deltager for sine spændende designs, og status som en nyklassiker. Alle produkter, inklusiv Rikki Tikki, kan findes til nogle af markedets bedste priser.

Vores sortiment indeholder danske designsymboler som Royal Copenhagen, Bodum og Kähler, samt moderne trendsættere som Cakes & co, Le Creuset og Zwilling. Når du har fundet din nye favorit til boligen, så sender vi din pakke med vores hurtige levering. Bestil i dag, forvent levering i morgen. Bestiller du for mere end 500 kr., så sender vi din pakke med fri fragt. God fornøjelse!