Poul Pava

poul-pava-glasPoul Pava er en dansk designer, der med sin serie ’Barnet i os alle’ har skabt et legende, karikeret og stilfuldt univers, der appellerer til køberens indre barn. Et barn, der ser verden med friske, nysgerrige øjne.

Poul Pava har overført sine glade tegninger til en serie af køkkenudstyr, der altid kan give dig et smil på læben, når du skal servere dagens ret. Oplev vores store sortiment fra Poul Pava nedenfor.

Køb Poul Pava på tilbud her

Barnet i os alle

Poul Pava har gennem 20 år spredt smil over det ganske land med sin serie af simplet tegnede børnefigurer, der skal afspejle det legende barn i os alle. Tegningerne viser Poul Pavas legende, spontane og originale sind, der holdes i live på klippeøen, Bornholm. De smukke børnefigurer har forsat deres leg fra Poul Pavas sind til alt fra lærredsmalerier og køkkenudstyr. Netop køkkenudstyr med de glade tegninger kan du finde ovenfor i et sortiment, der kun kan sprede glæde om dine retter med sit moderne og stilfulde udtryk fra Poul Pava.

Tre bestsellere fra Poul Pava

Der er kamp om den bornholmske designer med det glade, barnlige sind. Selv har Poul Pava fundet stor glæde i at udsmykke alt fra tallerken, krus, glas og skåle med sine motiver. Nedenfor kan du se tre produkter fra Poul Pava, som er meget populære.

Poul Pava tallerkenerSkål – Poul Pavas glade motiver kommer for alvor til sin ret på denne skål, hvor børnetegningerne har fået selskab af en labyrint indvendig i skålen. Labyrinten giver fantasien frit løb, mens maden nydes i den spændende skål.

Tallerken – Den stilfulde, aflange tallerken er et stort hit i mange danske hjem, hvor den udstråler elegance med de simple motiver i hjørnet. Tallerkenen er en del af Friends-serien, og kan maskinopvaskes. Krus – Det store krus med de karakteristiske tegninger bliver hurtigt din ven, der holder kaffen varm på tidlige morgener.

Poul Pavas legende sind

Den danske kunstner Poul Pava slog sine kreative øjne op for første gang i 1967. Siden har hans legende sind gennem tyve år portrætteret simple børnetegninger under titlen ’Barnet i os alle’. De karakteristiske tegninger er et kendetegn for Poul Pavas naive, legende og meget spontane stil.

Den særprægede, originale stil med de legende, håndtegnede børn er ligeledes motivet på hans sortiment af køkkenudstyr. Find blandt andet termokander, termokrus med børnefigurer på række eller små glas med det hvide motiv trykt mod den blanke flade. Find din favorit ovenfor.

Køb Poul Pava på tilbud her

Multitalentet Poul Pava

Poul Pava nøjes ikke med at afbillede hans levende sind på køkkenudstyr, der kan få enhver ret til at virke en tand sjovere. Poul Pava og hans fantastiske univers er også portrætteret på store malerier, plakater, postkort, spil og meget andet. Det levende sind, der har skabt ’Barnet i os alle’, bliver brugt til at skrive digte, designe kollektioner og til at udforske jazzmusikken. Poul Pava er et multitalent. Det talent er han ikke bleg for at dele ud af – og derfor har han bidraget med motiver til mange godgørende fonde og organisationer.

Det levende sind fra solskinsøen

Poul Pava opbevaringPoul Pava finder sin inspiration på solskinsøen Bornholm, der med sin placering langt væk fra fastlandet danner hjem for Poul Pava, hans familie, butik og galleri. Gæsterne på den sprogkarakteristiske ø kan ved Rønne finde Poul Pava i hans butik på Store Torvegade, når han ikke udfolder sit indre barn i sit galleri, Poul Pava Collection.

I butikken sælger Poul Pava originale malerier, men han aftryk kan findes i mere end 300 butikker spredt over Europa. Du skal derfor ikke at tage helt til Bornholm for at finde Poul Pavas glade motiver. Du kan finde dine nye Poul Pava-favoritter til køkkenet ovenfor.

Gode tilbud på Isenkram-tilbud.dk

Hos Isenkram-tilbud.dk vil du opleve ét af landets største udvalg af eksklusivt boligtilbehør og interiør til det moderne hjem. Isenkram-tilbud.dk ligger vægt på at finde det helt rigtige sortiment af danske klassikere og internationale nytænkninger, der vil tilbyde den kræsne køber en sikker favorit til boligen. Alle produkter i vores sortiment kan du finde til nogle af markedets bedste priser – inklusiv Poul Pavas spændende køkkenudstyr.

Køb Poul Pava på tilbud her

Hos Isenkram-tilbud.dk kan du både finde rødhvide designsymboler som Rikki Tikki, Eva Solo og Royal Copenhagen. Du kan samtidig finde nytænkende internationalt boligtilbehør som Tefal, Zwilling og OBH Nordica. Når du har fundet dine favoritter, sender vi din pakke med vores hurtige levering. Bestil i dag, modtag i morgen. Bestiller du for mere end 500 kr., så sender vi din ordre med fri fragt. God fornøjelse!