Blomsterbergs

Mette Blomsterberg er den danske kronprinsesse af kagekunsten, som med sit tv-program ’Det søde liv’ skabte en uhæmmet, national dessertglæde. Nu har Mette Blomsterberg med Blomsterbergs skabt  en række af bageredskaber, der kan gøre dit kageeventyr endnu mere vellykket.

Toppen af kransekagen

blomsterbergsNavnet Mette Blomsterberg er i dag blevet synonym med en nytænkning af konditoriet, der har fået mundvandet til at løbe hos de mange danske tv-seere, der har fulgt hendes succesfulde tv-programmer på DR1.

Gennem hendes inspirerende bøger kan du finde vejledning i dessert-kunsten, mens hun med Blomsterbergs nu giver alle kage-entusiaster muligheden for at få de bedste redskaber i jagten på de smukke, velsmagende og fortryllende desserter til den særlige lejlighed.

Alt i bageudstyr, klik her

Mette Blomsterberg har vundet mange priser for sit talent. Den pris, hun er mest stolt af er St. Honoré-prisen, som er konditornes fineste pris. Hun modtog prisen i 2013.

De tre bestsellere fra Blomsterbergs

Mette Blomsterberg har gennem mærket Blomsterbergs formået at give sin passion for kagekunsten videre til danskerne. Blomsterbergs giver både professionelle- og amatørbagere de bedste forudsætninger for at lave desserter, der vil imponere. Nedenfor kan du se tre af bestsellerne fra Blomsterbergs.

Dessertglas. Køb seks af Blomsterbergs flotte, bredde dessertglas, der på elegant vis kan få din is, mousse eller frugt til at se indbydende ud. Portionsform. Køb den funktionelle portionsform fra Blomsterberg, der giver dig mulighed for at lave 24 smukke kager på én gang i den praktiske form. Charlotteskål. Køb den stilrene charlotteskål fra Blomsterberg i rustfrit stål. Den er ideel som røreskål eller til smeltning af chokolade.

Kageglædens udspring

Den populære tv-konditor Mette Blomsterberg startede sin søde, kulinariske rejse gennem kagelandskabet i 1990, da hun blev udlært konditor ved Kransekagehuset i København. Gennem en årrække var Mette Blomsterberg chefkonditor på Sølyst, kun afbrudt af en deltagelse i konditor VM i Lissabon, hvor hun i 1992 vandt en medalje af bronze. I 1995 var det Ny Carlsberg Glyptotekets café, der fik glæde af Mette Blomsterbergs kreative kagehænder frem til 2011.

Alt i bageudstyr, klik her

Det søde liv

Mette Blomsterberg åbnede i 2011 sin egen butik i Grønnegade i indre København. Det var resultatet af en succesfuld tv-serie på DR1 med titlen ’Det søde liv’. Programmet blev en øjeblikkelig succes, som af naturlige årsager blev fornyet seks gange indtil 2013. Rækken af DR-udsendelser om desserter og kager blev kun brudt af en svingom på TV2-fladen i Vild med dans. Sideløbende har Mette Blomsterberg været forfatteren til fem inspirerende bøger, der i dag står i mange danske hjem, klar med gode råd, når det søde liv skal leves.

blomsterbergs-stemBlomsterbergs succes

Butikken ’Blomsterbergs’, der åbnede i 2011, tilbyder et stort udvalg af kager, desserter, opskrifter, råvarer og bageredskaber, som Mette Blomsterberg selv har produceret. Disse bageredskaber kan findes i vores sortiment ovenfor. Alt imens interessen for Blomsterbergs steg, besluttede Mette Blomsterberg i 2014 at vende tilbage til café-rødderne. Hun åbnede derfor caféen ’Blomsterbergs Café’ i Lyngby, der foruden desserter tilbyder dejlige frokost- og brunch-anretninger i landets hovedstad.

Din leverandør af moderne boligtilbehør

Når du træder ind i Isenkram-tilbud virtuelle butik vil du blive mødt af ét af Danmarks største udvalg af boligtilbehør og interiør til det moderne hjem. Du vil opleve kvalitetsbevidste hylder, der kun holder på de produkter, der stråler af kvalitet, nytænkning og elegance. I vores sortiment af boligtilbehør kan du både finde danske klassiske og internationale trendsættere indenfor interiør til det moderigtige hjem.

Alt i bageudstyr, klik her

Find velklingende danske stilikoner som Eva Solo, Poul Pava og Piet Hein side om side med nytænkende internationale trendsættere som Jamie Oliver,Herstal og Cakes & co. Når du har fundet dine nye forstærkninger til boligen, så får du tilsendt din pakke direkte til din dørmåtte med vores dag-til-dag levering. Bestil i dag, modtag i morgen. Bestiller du for mere end 500 kr., så sender vi pakken med gratis fragt. God fornøjelse!