Södahl

soedahl-sengetoejSödahl er en dansk producent af boligtilbehør, der er kendt for sine farverige kollektioner, der udstråler sand livsglæde. Södahl producerer boligtilbehør med et skarpt øje for den høje kvalitet og den størst mulige komfort hos brugeren.

Find din nye favorit fra Södahl i vores sortiment nedenfor – og sæt kulør på din bolig.

Køb Södahl design her

Iscenesæt livet i glade farver med Södahl

Södahl opstod i 1963 som en producent af boligtilbehør med store drømme. Igennem mere end 50 år har firmaet formået at løfte ambitionerne om at skabe unikke, farvestrålende og elegante forstærkninger til de moderne danske hjem. Inspirationen til de nytænkende kollektioner får Södahls designhold gennem rejser til de byer, hvor modens strømninger er kraftigst.

På kontoret i Viborg bliver de nye indtryk omdannet til nye kollektioner, der altid formår at være på forkant med udviklingen. Södahl formår at tilbyde et bredt produktsortiment, der gør det muligt, at sætte kulør på køkken, bad og stue i et væld af nuancer. Iscenesæt livet i glade farver med Södahl.

Første side i historiebogen

Første side i historien om det farverige boligtilbehør fra Södahl blev skrevet tilbage i 1963, hvor Hans Jürgen Schöbel grundlagde virksomheden i datidens Danmark. Hans Jürgens mission med Södahl var at skabe kvalitetsprodukter til boligen i et væld af flotte og farverige designs.

Södahl har i mere end 50 år udarbejdet et bredt produktsortiment, der blandt andet byder på kulørte håndklæder, elegant sengetøj og  trendy bruseforhæng. Södahl udtænker i dag sine moderigtige tanker fra deres hovedsæde på Gammel Skivevej i Viborg.

Køb Södahl design her

soedahl-sengetoej-1Bag designsene ligger et særligt fokus på at finde de rigtige materialer til deres produkter, for at kunne opretholde den høje kvalitet, som Södahl i mere end 50 år er blevet et symbol på.

Det betyder, at du ikke kun kan tage på en farverig rejse til drømmenes verden med Södahl, men samtidig en rejse, hvor du er iført de bedste tekstiler med Södahl sengetøj. Kvaliteten er gennemgående for hele sortimentet, der netop formår at blande høj kvalitet med et spændende design.

Södahl føler modens puls

Det nytænkende design har i mere end 50 år været fundamentet i Södahl med sit levende udtryk. Det er Södahls mål at give de modebevidste købere muligheden for at sammensætte en personlig bolig-stil gennem brugen af deres produkter. Derfor tilbyder Södahl et stort sortiment, der kan kombineres på tværs efter køberen temperament og bolig. I Södahl arbejder designerne intens for at fastholde virksomhedens position som en innovativ dansk producent af boligtilbehør.

Inspirationen finder Södahls designerne på rejser til de byer, hvor moden har sit udspring. Byer som London, New York, Paris og Milano. Med i bagagen tager designerne nye indtryk, der former moodboards, idéoplæg og farvekort til de kommende sortimenter på kontoret i Viborg. Södahl har formået at spotte tidens strømninger, og omsætte det til boligtekstiler og livsstilsprodukter, som er elsket af mange kvalitetsbevidste danske købere.

Ansigtet bag det kulørte univers

I spidsen for designholdet står den dygtige Ditte Vestergaard Sørensen. Ditte er en designer med stort drive, der har formået at skabe et klart koncept omkring Södahl. Hun trådte ind i Södahl-koncernen i 2009 med en baggrund fra TEKO i Herning som industriel designer. I dag arbejder hun i en verden af smukke figurer og elegante grafiske mønstre i udviklingen af nye designs for Södahl. Inspirationen finder Ditte, foruden rejser til modemekkaerne, i sin hverdag.

Køb Södahl design her

En hverdag, hvor refleksionen af den dansende sommersol på de limegrønne forårsblade kan skabe en idé, der kan spire til en bærende del af nye sortimenter. Se nærmere på Södahl produkter ovenfor, og oplev inspirerende boligtilbehør, der kan skabe liv og stemning i dit hjem.

Gode priser på Södahl

sodahl-puderHos Isenkram-tilbud.dk vil du opdage et mekka af spændende boligtilbehør til den moderne forbruger, der kun er tilfreds med de bedste produkter til sin bolig.

Isenkram-tilbud.dk har sammensat sit udvalg ud fra et uafvigeligt fokus på den højeste kvalitet, de mest inspirerende designs og ikke mindst den bedste pris på alle produkter. På alle tre parametre scorer danske Södahl højt, og er af samme grund et naturligt valgt på Isenkram-tilbud.dks kvalitetsbevidste hylder.

Isenkram-tilbud.dks produktsortimentet er sammensat af danske designvirksomheder som Bodum, Zone og Poul Pava, samt internationale trendsættere som Jamie Oliver, Le Creuset og OBH Nordica. Ovenfor kan du finde din nye favorit til boligen fra Södahl. Når du har betalt ved vores virtuelle kassedame, sender vi dine produkter fra Södahl med vores hurtige dag-til-dag levering. Bestiller du for mere end 500 kr., så sender vi din pakke med fri fragt. God shopping!