Tefal

tefalTefal er en fransk producent af køkkenudstyr, der med udviklingen af belagte stegepander skabte en køkken-revolution i 1960’ernes Frankrig.

Tefal har et stort fokus på innovativ produktudvikling i samarbejde med førende kokke. Det har ført til samarbejdet med tv-kokken Jamie Oliver om en serie af professionelt køkkenudstyr til en god pris. Find din favorit fra Tefal nedenfor.

Kæmpe udvalg af Tefal, se her

Originalen Tefal

Tefal startede en revolution i det franske køkken tilbage i 60’erne, da de som den første virksomhed markedsførte belagte stegepander. Revolutionen spredte sig hurtigt ud over de fransk grænser, og i dag er Tefal blevet synonym med de kvalitetssikre belagte stegepander med det karakteristiske termospot.

Tefal er i dag verdens største producent af belagt køkkenudstyr. Det er en position, som de vil fastholde gennem samarbejde med dygtige kokke som Jamie Oliver, der har fået hans egen succesfulde køkkenudstyrs-serie under Tefal. Se hele sortimentet af Tefal ovenfor.

Tefal samarbejder med den nøgne kok

Tefal samarbejder med klodens førende kokke og eksperter i jagten på at forbedre deres unikke produkter. Ét af deres mest vellykkede partnerskaber er med Jamie Oliver. Sammen har Tefal og Jamie Oliver skabt en serie af professionelt køkkenudstyr til en pris, hvor alle kan være med.

Jamie Oliver er kendt som den nøgne kok fra sin første programserie på BBC, men har skubbet til de gastronomiske barrierer siden han var otte år. Jamie Oliver har skrevet utallige kogebøger, rejst verden rundt med formålet om, at ændre nationers madvaner og nu har han skabt en serie af køkkenudstyr med pander og gryder.

Det skal skabe madglæde i de moderne hjem. Giv dig selv og dit køkken en gave med købet af kvalitetsbevist køkkenudstyr fra den engelske kronprins af kokkekunsten, Jamie Oliver.

Den franske køkken-revolution

tefal-koekkenudstyrHistorien om den franske udbyder af køkkenudstyr, der i dag er verdens største, startede tilbage i 1954, hvor Marc Grégoire grundlagde Tefal. Firmaet var en original på sin tid, hvor Tefal som de første skabte belagte stegepander.

Tefal skabte en ny kategori indenfor udstyr til det moderne køkken – og af samme grund er de i dag blev synonym med de karakteristiske stegepander med termospot for varmemåling. Belægningen skabte en aha-oplevelse i mange køkkener på sin tid, hvor belægningen gav en høj slipevne ved stegning.  Du kan i ovenstående sortiment finde et bredt udvalg af produkter fra Tefal, der vil sikre dig en førsteklasses stegning.

Succesen Tefal

Efterspørgslen på de belagte stegepander var stor i boliger verden over, hvor husmødre sukkede efter de stegpander, der gjorde tilberedningen af aftensmaden til en lettere opgave. De store, franske drømme i Tefal blev forstærket af en lang række af succesfulde opkøb af konkurrenter, der har ført Tefal frem til sin position som verdens førende producent af belagt køkkenudstyr. I dag har Tefal udvidet sin forretning til også at inkludere en lang liste af andre produkter.

Kæmpe udvalg af Tefal, se her

Men panderne er stadig omdrejningspunktet i Tefal –og dem sælger de i dag i mere end 120 forskellige lande. Det er Tefals erklærede mission at fastholde sit ry som en innovativ producent af køkkenudstyr ved hele tiden at skabe produkter, der kan gøre madtilberedningen sjovere og lettere for mennesker over kloden, gennem samarbejde med dygtige gastronomiske eksperter.

Tefal i dag

Tefal er kendt for sine innovative løsninger, der har til formål at forbedre oplevelsen ved madlavningen gennem kvalitetsbevidst køkkenudstyr. Tefal er gennem årtier blevet et tefal-grilldesignsymbol, men kan på samme tid tilbyde en uovertruffen funktionalitet, der overståler sine konkurrenter.

For at gøre tiden i køkkenet til den bedste oplevelse, så tilbyder Tefal alt fra inspirerende madopskrifter over undervisning til simple værktøjer, der kan hjælpe deres trofaste kunder mod bedre køkkentider.

Tefal, der i dag er en del af den franske koncern Groupe SEB, fandt inspiration til sit navn i den kombination af materialer, der grundlagde succesen bag stegepanderne. Teflon og Aluminium. Tef-Al. Den tætte navne-relation til materialerne har dog fået Tefal til at markedsføre sine produkter under navnet T-Fal i USA, for at undgå forvirring.

Din leverandør af moderne boligtilbehør

Isenkram-tilbud.dk er stedet, hvor du kan finde en kombination af tidsløse klassikere og trendsættende åbenbaringer indenfor interiør og boligtilbehør til det moderne hjem. Vores sortiment er valgt ud fra produkternes høje kvalitet, deres funktionalitet og elegante design, som kan fortrylle selv den mest kræsne køber.

I dette sortiment er Tefal en selvfølge, som verden førende udbyder af køkkentøj i højeste kvalitet. Alle produkter tilbydes til nogle af markedets bedste priser!

Kæmpe udvalg af Tefal, se her

I vores sortiment kan du blandt andet finde danske designsymboler som Bodum, Kay Bojesen og Rikki Tikki, samt internationale, velkendte mærker som Zwilling, Le Creuset og Jamie Oliver. Find din favorit ovenfor, og få pakken tilsendt med vores hurtige dag til dag levering. Bestiller du for mere end 500 kr., så sender vi din pakke med fri fragt. God shopping!