Puder og tæpper

Puder og tæpperBløde materiale kan være et rigtig godt supplement til den skandinaviske stil, som rigtig mange danskere foretrækker i deres boligindretning. Vi har nemlig hang til rene linjer og enkle løsninger – og det kan bestemt resultere i en lækker boligindretning.

Men i begejstring for den simple og stilrene skandinaviske stil, kan vi komme til at glemme at bringe den hyggelige atmosfære og bløde tekstiler ind i vores rum. Læs med her og få et par tips til, hvordan du tilfører lækre stoffer og materialer til din boligindretning.

Det behøver ikke være gammeldags

Puder og tæpper led for nogens vedkommende tankerne hen på mormor gamle kludetæpper eller støvede gamle puder i en sofa. Men sådan behøver det ikke være. Faktisk er udvalget af puder og tæpper blevet stort de senere år, og det er ligefrem blevet moderne at implementere de bløde materialer i boligindretningen.

Skønneste puder og tæpper, se her

Ligesom det er tilfældet med øvrige boligtekstiler, handler det også her om at finde det helt rigtige til dit hjem og din smag. Nogen er vilde med det nordiske look og vælger derfor nogle fine puder med print i kolde, smukke farver. Andre foretrækker varme farver for at bryde de lyse rene linjer i rummet.