Lene Bjerre

lene-bjerreLene Bjerre er en dansk producent af smukt boligtilbehør. Virksomheden startede med et salg af egenproducerede lampeskærme dekoreret med gavepapir. Den kreativitet førte Lene Bjerre på sporet af noget unikt, som gennem mere end 35 år har udviklet sig til en succeshistorie. En historie som i dag stadig skrives om unikt, skandinavisk boligtilbehør til en god pris. Find din personlige favorit nedenfor.

Køb Lene Bjerre produkter, klik her

Fra hobby til livsværk

Lene Bjerre startede sin vej ind på markedet for boligtilbehør i 1975. Dengang producerede hun, som en hobby, lampeskærme, som hun dekorerede med tapeter og gavepapir. Interessen voksede hurtigt omkring Lene Bjerres produkter, som strålede af livsglæde, og firmaet begyndte at vokse. Fra et udspring i Nordjylland skulle de kreative idéer omkring

Lene Bjerre og sit team ikke stoppe, mens firmaet gennem 30 år blev kendt som en af trendsætterne indenfor moderne boligtilbehør i Danmark. I dag drives virksomheden med Bjarne Poulsen i spidsen, men stadig under navnet Lene Bjerre, som et symbol på de tanker og idéer, der stadig er grundlaget i den kreative danske virksomhed. Se vores udvalg af produkter fra Lene Bjerre ovenfor.

Den nordjyske pioner

Lene Bjerre blev i 1975 grundlagt af ejeren med selvsamme navn. De første år bød på et produktsortiment bestående af håndplisserede lampeskærme, som Lene Bjerre selv producerede af gavepapir og tapeter. Det startede som en hobby, men blev hendes livsværk. Lene Bjerre skabte en succes, der i 80’erne bød på rekruttering af medarbejdere, der kunne være med til at bringe de kreative nordjyske idéer videre mod nye højder.

Og det lykkedes for Lene Bjerre. Da hele verden trådte ind i et nyt årtusind var Lene Bjerre at regne for én af pionererne indenfor udviklingen af nytænkende boligtilbehør til det moderne hjem. De mange idéer blev gennem mere end 35 år udtænkt af Lene Bjerre i de naturskønne omgivelser nær Nibe og tæt ved Limfjorden. Men i 2006 sluttede eventyret for Lene Bjerre, der valgte at fratræde sin position i firmaet til fordel for nye kræfter, men virksomheden bærer stadig hendes navn.

Nye tider for Lene Bjerre

Bjarne Poulsen blev ny mand i spidsen for det forestående generationsskifte i Lene Bjerre ved indgangen til 2006. Bjarne Poulsen har siden sin indtræden i virksomheden videreført den ånd, som Lene Bjerre efterlod, men udbygget produktsortimentet.

Udvalget fra Lene Bjerre er i dag i konstant forandring for at kunne matche efterspørgsel fra de danske trendsættere. Lene Bjerre kan derfor i dag tilbyde dig, som køber, et elegant udvalg af alt fra lysestager, glas, skåle og tekstiler i et tidsløst design.

Køb Lene Bjerre produkter, klik her

Det er Lene Bjerres erklærede mål, at give forbrugerne muligheden for at skabe en personlig og hyggelig atmosfære i deres hjem gennem brugen af boligtilbehør fra Lene Bjerre. De mål og den medfølgende høje kvalitet i deres produktsortiment sørger 40 medarbejdere i Nibe og 35 udenfor landets grænser for at opretholde. Inspirationen til produktudviklingen finder Lene Bjerre stadig i de idylliske omgivelser i Nordjylland, samt på inspirationsture til verdens modehovedstade. Find dine nye favoritter fra Lene Bjerre i vores sortiment ovenfor.

Køb Lene Bjerre til spotpris

lene-bjerre-vaseIsenkram-tilbud.dk er én af landets førende udbydere af eksklusivt isenkram og boligtilbehør til de trendsættende forbrugere, der ønsker at deres hjem skal være en trendy afspejling af dem selv. I vores sortiment kan du finde nye design-kometer og gamle kendinge, der på hver sin måde, kan skabe en særlig stemning i dit hjem. Alle produkter er valgt ud fra strenge krav til kvalitet, pris og selvfølgelig design.

I vores sortiment kan du finde bannerførere for dansk design i form af Georg Jensen, Holmegaard og Menu, samt internationale designsymboler som Pillivuyt, Le Creuset og Tefal. Når du har fundet dine nye favoritter fra Lene Bjerre, så sender vi dem hurtigt. Køber du i dag, så kan du forvente leveringen allerede i morgen. Køber du for mere end 500 kr., så sender vi din ordre med gratis fragt. God fornøjelse!