iGrill

igrill-stegetermometer

iGrill er en amerikansk producent af innovative stegetermometre, der fortæller dig, hvornår dit kød er gennemstegt på din iPhone, iPod eller iPad. Køb den smarte iGrill og bliv hurtigt kvarterets nye grillmester. Se nærmere på de enkelte iGrill stegetermometre nedenfor.

Grillmesterens hemmelige våben

Enhver mand med hang til grillmad bør eje en iGrill. Det erfarede amerikanerne i 2010, da iGrill blev lanceret i Apples konceptbutikker i landet med de store traditioner for barbecue. iGrill giver dig muligheden for at overvåge stegetemperaturen i dit kød på din iPhone, iPod eller iPad – og derved aldrig igen servere tørt eller ikke gennemstegt kød.

Bedste stegetermometre, køb dem her

Læn dig tilbage, åbn iGrill app’en og følg udviklingen i temperaturen på dit kød. iGrill bruger en Bluetooth Smart-teknologi, der gør det muligt at overvåge temperaturen på 50 meters afstand. I dag er iGrill blevet en favorit hos grill-entusiasterne verden over. Det er derfor en sikker gave til din far, bror eller kæreste. iGrill er udstyret for den seriøse grillmester, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

iGrill indtager verden

I 2010 fik barbecuens moderland, USA, en ny førsteelsker, da et revolutionerende stegetermometer blev lanceret med store drømme fra Connecticut. På den amerikanske østkyst havde man lanceret et stegetermometer, der med bluetooth kunne sende opdateringen til din iPod, iPhone eller iPad om, hvor gennemstegt dit kød var.

Det blev fra år 0 et fast inventar i landets mange Apple konceptbutikker. Succesen skulle tage fart for iGrill, der i 2011 kunne løfte både ’Best Of CES Award’ og ’Innovator Of The Year Award’-trofæerne for sine nytænkende stegetermometre.

Det fik amerikanerne til at stå i kø foran butikkerne med håbet om en ny kompagnon ved sommergrillen. I 2012 blev iGrill taget op i selveste The Today Show, inden Mark Zuckerberg, stifteren af Facebook, meldte sig i køen af beundrere af produktet.

iGrill har på kort tid skabt en global succes, hvis formkurve kun ser ud til at fortsætte mod skyerne. Firmaet har ramt den teknologi-hungrende befolkning med funktionelle stegetermometre, der gør tiden ved grillen til en smal sag.

Din bedste ven ved grillen

stegetermometerKender du fornemmelsen af at stegen enten ikke er gennemstegt eller har fået for meget på sommergrillen? Det skal du ikke længere være bekymret for med iGrill, der tager uvisheden og gætteriet ud af den ædle kunst ved grillen.

iGrill sender med sin Bluetooth Smart-teknologi besked om kødets stegetemperatur til dit Apple produkt. Indsæt dit iGrill stegetermometer og læn dig tilbage i sommersolen, mens du med en kold øl i hånden kan overvåge temperaturen på din iPhone.

Du skal blot downloade den særlige iGrill app, som virker fra 3. generation af iPad, 4. generation af iPhone og 5. generation af iPod. App’en giver dig mulighed for indtaste temperatur-alarmer, se detaljerede grafer for din stegning, få gode råd, opskrifter og uploade den perfekt grillede aftensmad til Facebook og Twitter. iGrill kan måle optil fire temperaturer samtidig, håndtere flere stegetermometre på samme tid og har en batteritid på helt op til 150 timer.

iGrill er et must-have for manden, der er seriøs omkring sin grill – og vil kunne nyde en kold øl i skyggen uden at bekymre sig for kødets tilstand, som efter bedste evne kan overvåges på iPhonen. Se nærmere på vores sortiment af iGrill ovenfor.

Nye design-venner til hjemmet

iGrill er kun en lille del af Isenkram-tilbud.dk’s store udvalg, der byder på alt, hvad dit hjem kunne ønske sig til badeværelset, køkkenet, stuen og spisebordet. Isenkram-tilbud.dk har et af landets største og mest eksklusive udvalg af moderne interiør målrettet den bevidste forbruger, der ikke lader sig nøjes med det næstbedste.

Sortimentet er opbygget med et skarpt øje på kvaliteten, funktionaliteten og ikke mindst designet. I dette sortiment er iGrill en naturlig deltager med sine eksklusive og innovative stegetermometre.

Bedste stegetermometre, køb dem her

Når du går på opdagelse i Isenkram-tilbud.dk, vil du finde frontløberne indenfor internationalt køkkenudstyr som Tefal, Le Creuset og Jamie Oliver, samt danske favoritter som Rosti, Scanpan og Zone. Find dine nye design-venner til hjemmet, betal ved vores online kassedame og vent på vores hurtige levering. Bestil i dag, modtag i morgen. Vi leverer alle iGrills med fri fragt og 14 dages fuld returret. God fornøjelse!