OBH Nordica

OBH Nordica koekkenmaskineOBH Nordica er en nordisk favorit på markedet for elektroniske husholdningsprodukter og køkkenudstyr. OBH Nordica opstod i 2002 efter en dansk og svensk fusion.

Siden dengang er produkterne blevet efterspurgt i høj grad for sin store funktionalitet, enkle design og ikke mindst sin konstante innovation. OBH Nordica er valget for den moderne familie, der kun ønsker det bedste, Norden kan tilbyde. Se mere nedenfor.

Billigt OBH Nordica på tilbud, klik her

Når dansk møder svensk

OBC Nordica blev skabt som en ny stor nordisk producent efter fusionen af den danske virksomhed Ole Bødtcher-Hansen A/S og det svenske firma Joffe Marketing AB i 2002. På tværs af landegrænser skulle de to virksomheden, nu som én, begynde en rejse, der skulle føre dem ud af nordens kulde og ind på de europæiske hylder. I dag har OBH Nordica plantet dybe rødder i det europæiske marked, hvor man både har kontorer i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Tjekkiet.

De populære elektroniske husholdningsapparater bliver skabt gennem en dedikeret indsats fra virksomhedens 150 ansatte, der har hjulpet firmaet frem til den markedsledende position i Norden i dag. Den danske livsnerve i OBH Nordica har sit udspring i Taastrup.

OBH Nordica – Den skandinaviske favorit

OBH Nordica gryderOBH Nordica er skabt med en skandinavisk sans for kvalitet, design og ikke mindst funktionalitet. OBH Nordica udvikler både husholdningsprodukter og køkkengrej. Fælles for deres produkter er, at de altid bliver skabt i samarbejde med førende nordiske designere indenfor området.

OBH Nordica har dybe rødder i det skandinaviske marked, som de forsøger at skræddersy deres produkter imod. Og intet andet firma rammer bedre det nordiske behov end OBH Nordica indenfor deres forretningsområde. Produkterne er skabt med omtanke.

Billigt OBH Nordica på tilbud, klik her

De er skabt med en tanke på de nordiske traditioner og et blik for fremtiden. OBH Nordica forsøger konstant at udvikle sit sortiment, så det kan følge med den fremskredne teknologiske udvikling. Det har ført til, at OBH Nordica i dag har et usædvanlig bredt sortiment, der sjældent findes mere varieret. Du kan finde et eksklusivt udvalg af alt fra vejrstationer over gryder til pander fra OBH Nordica ovenfor.

Hurtig levering på OBH Nordica

OBH elkedelNår du træder ind ad Isenkram-tilbud.dk virtuelle døre, vil du se lange hylder forsvinde i det fjerne. På disse hylder ligger nogle af markedets mest populære produkter indenfor isenkram og interiør. Her ligger både danske klassikere og internationale mærker.

Fælles for dem alle er, at de er udvalgt ud fra design, kvalitet, pris og aktualitet. Alle produkter i vores sortiment er udvalg efter tidens aktuelle mode, så kun de nyeste produkter findes i vores udvalg.

Billigt OBH Nordica på tilbud, klik her

Derfor kan du altid føle dig opdateret, når du bevæger dig gennem vores eksklusive isenkram og interiør. Et sortiment, som naturligt indeholder den nordiske sværvægter, OBH Nordica. Når du ovenfor har fundet dit nye favoritprodukt fra OBH Nordica, så sender vi det med vores lynhurtige levering. Bestil i dag, og forvent pakken ligge på dit dørtrin allerede i morgen. God shopping!