Håndklæder

Håndklæder til hele familien

haandklaeder-stemRigtig mange steder finder man et stort udvalg af håndklæder og vaskeklude. Kvaliteten i butikkerne kan umiddelbart virke blød og lækker, men det er ikke altid ensbetydende med, at det varer ved.

Mange vælger efter den rigtig farve og størrelse og tænker derfor ikke så meget på kvaliteten – men hvis du ønsker at købe håndklæder, som også er pæne og anvendelige efter nogle måneders brug, så kan du med god grund bruge lidt ekstra kroner og sikre dig en ordentlig kvalitet. Det lønner sig nemlig i sidste ende.

Hvad er en god kvalitet?

En god kvalitet hænger ofte sammen med prisen, og er ikke altid mulig at vurdere ved et hurtigt øjekast. Til gengæld ses det tydeligt, når dine håndklæder er blevet vasket nogle gange. Har du fået fat i en god kvalitet, så forbliver stoffet rart, blødt og kraftigt, og farven intakt. Men har du derimod anskaffet dig nogle håndklæder af en ringere kvalitet, kommer det hurtigt til syne, efter de har været i familien hænder og vasken nogle gange. Ofte mister håndklæderne nemlig deres tykke og bløde kvalitet. I stedet bliver de slappere og sugeevnen dårlig. Desuden bliver de farvede håndklæder ofte grålige i farverne og kedelige at se på.

Lækreste bløde håndklæder, se her

Det samme er gældende for helt hvide håndklæder – de har også tendens til at få et gråligt skær og et kedeligt udseende. Men vælger du derimod at investere lidt flere kroner i dine håndklæder, så er der også større chance for, at de holder kvaliteten og farven i meget længere tid og dermed også er til større anvendelse.

Håndklædemode

haandklaederLigesom vi ser trends i indretningen i mange af boligens rum, så gør vi det også i badeværelset. Farve-trenden følger ofte boligens øvrige rum, og det samme gør tendenserne omkring materialevalg. Hvis du har fundet din indretningsstil i de fleste af boligens rum, kan de dermed sagtens skele til det, når du overvejer, hvordan du skal indrette dit badeværelse.

Er du til lyse, naturlige farver i din stue, vil du sandsynligvis også blive glad for det look i badeværelset. Og er du i stedet til en farverig indretning med stærke kulører, så er det måske også det du falder for, når du skal indrette dit badeværelse.

Her kan du bruge dit håndklædevalg som en aktiv del af indretningen på badeværelset. Der findes et hav af forskellige håndklæder i forskellige farver, som du kan matche med dit øvrige badeværelses-interiør. Det samme gælder med bademåtter, vaskeklude og morgenkåber, som mange har hængende fremme.

Lækreste bløde håndklæder, se her

Udover farverne kan du også bevidst vælge håndklæder med mønster for at få en bestemt effekt i dit rum. Vælger du eksempelvis stribede håndklæder, kan det give et elegant og lineært look i dit rum. Vælger du spraglede mønstre, kan det skabe noget energi i badeværelset, som folk lægger mærke til og som pepper rummet op.

Mange vælger at hænge ensfarvede håndklæder op i en farve, som passer til rummet og det øvrige interieur. Hermed kan man sagtens friske rummet op med nogle fine farver og samtidig ikke lade håndklæderne være alt for fremtrædende.