Le Creuset

le-creuset-stemLe Creuset er en fransk producent af køkkenudstyr i højeste kvalitet. Le Creuset blev grundlagt af to belgiske forretningsmænd i 1924 – og de har siden skabt en verdensomspændende succes med deres charmerende og kvalitetssikre franske køkkenudstyr, der giver brugeren det bedste fra det franske køkken. Find din nye favorit i vores sortiment af Le Creuset nedenfor.

Se hvordan du nemmest rengører dine Le Creuset pander og gryder længere nede i artiklen

Kæmpe udvalg af Le Creuset på tilbud

Den franske charmør

To belgiske forretningsmænd mødtes i 1924 ved en messe i Bruxelles. Den ene var specialist inden for støbejern, den anden var specialist inden for lakering. Sammen dannede de Le Creuset, som med base i Frankrig skulle erobre verden med sin høje kvalitet og store franske charme. Le Creuset udvikles i dag med samme respekt for de gamle håndværkstraditioner, mens nye produkter og farvekombinationer er tilføjet menukortet hos Le Creuset.

Selvom produktionsprocessen er forbedret hos Le Creuset, kan du som køber altid være sikker på, at deres produkter har været gennem minimum 15 par hænder, før produktet til sidst ender på butikkernes hylder. Le Creuset er det rette valg for den moderne forbruger, der kun stiller sig tilfreds med de bedste produkter. Se hele sortimentet fra Le Creuset ovenfor.

Multifunktionelle produkter fra Le Creuset

Le Creuset er bygget på fine franske traditioner for at producere køkkenudstyr i særklasse. Le Creuset er særligt kendt for sine ovnfaste produkter som gryder, skåle og fade. Le Creusets produkter er multifunktionelle, hvilket betyder, at de er velegnede til både friske salater og mad i ovnen.

Produkterne er produceret i en meget høj kvalitet, som giver varer fra Le Creuset sin lange holdbarhed. Som noget nyt er Le Creuset begyndt en produktion målrettet det internationale køkken med sine tilføjelser af støjejernswok, sukiyakipander og risottogryder. Det er et skridt på Le Creusets vej mod sit erklærede mål om at skabe en unik madoplevelser for sine kunder på tværs af landegrænser. Find din favorit i vores sortiment ovenfor.

Belgisk succes i Frankrig

le creuset sortimentI 1924 skulle et tilfældigt møde på en messe i Bruxelles blive fødslen af en legendarisk fransk producent af køkkenudstyr. Den belgiske erhvervsmand og støbejernsspecialist Armand Desaegher fik et så godt indtryk af sin landsmand og lakeringsspecialist Octave Aubecq, at de sammen besluttede at forene deres kompetencer om et eventyr, der skulle skabe køkkenudstyr i høj kvalitet.

Le Creuset blev officielt stiftet i 1925 i Frankrig. De første produkter fra Le Creuset var gryder, men firmaet udvidede hurtigt sit sortiment til komfurer, kogplader og køkkenredskaber. I perioden optil anden verdenskrig voksede Le Creuset ekspansivt gennem en markedsføringsindsats i radio og aviser, der fremhævede kvaliteten af det emaljerede støbejern. Men da krigen brød ud, opstod krisen i Le Creuset, hvis fabrikker lå tæt på frontlinjerne, som blev besat af fjenden.

Kæmpe udvalg af Le Creuset på tilbud

Originalen Le Creuset

Anden verdenskrig vendte op og ned på mange ting – også hos Le Creuset. Efter krigen fokuserede den franske producent på sit emaljerede støbejernskøkkengrej, som blev et kæmpe hit. De emaljerede farver og spændende form skabte en øjeblikkelig favorit. Den store interesse voksede hurtigt ud over de fransk grænser, hvor produkterne blev sendt tværs over Atlanten til USA. I løbet af 1950- og 60-erne lancerede Le Creuset en række nye innovative modeller, der sammen med deres opkøb af konkurrenter, segmenterede deres position som en kæmpe indenfor køkkenudstyr.

Le Creuset igangsatte en modernisering af virksomheden, der skulle sikre dens forsatte vækst. Det betød nye semi-automatiske maskiner og et nyt design af de traditionelle gryder af den kendte italienske designer Enzo Mari. Og i 1974 tog Le Creuset det store skridt ind på amerikansk grund med etableringen af virksomheden Le Creuset of America Inc.

Le Creuset får vokseværk

I løbet af de efterfølgende årtier skulle Le Creuset etablere sig på den internationale scene med sit køkkenudstyr i højeste kvalitet. I alle afkroge af verden blev der sat lighedstegn le-creusetmellem Le Creuset og det franske køkken. I 1988 fik Le Creuset en ny ejer i Paul Van Zuydam, der stadig er i spidsen for firmaet i dag.

Han skulle samtidig være manden, der bragte firmaet ind i et nyt årtusind med mange opkøb og introduktionen af en ny farveplette til det franske køkkenudstyr. Le Creuset er med sin høje kvalitet og tidsløse design blevet en favorit gennem generationer – og succesen ser ikke ud til at aftage. Find din favorit fra Le Creuset ovenfor.

Din leverandør af moderne interiør

Hos Isenkram-tilbud.dk vil du opdage en verden af trendy interiør og boligtilbehør til den moderne forbruger, der ønsker det bedste for sig og sin bolig. Vores udvalg stråler af kvalitet, funktionalitet og designglæde hos både danske som internationale mærker. Du kan finde samtlige produkter til nogle af markedets bedste priser. I dette sortiment er Le Creuset en selvskreven deltager for sin uomtvistelige kvalitet og store franske charme.

Kæmpe udvalg af Le Creuset på tilbud

I vores store sortiment kan du opleve udødelige danske klassikere fra blandt andre Holmegaard, Eva Solo og Piet Hein, samt internationale trendsættere fra blandt andre Stelton, OBH Nordica og Tefal. Når du har fundet dine nye favoritter til din bolig, så sender vi din pakke med vores hurtige levering. Bestil i dag, levering i morgen. Bestiller du for mere end 500 kr., så sender vi din pakke med gratis fragt. God fornøjelse!

Rengøring af Le Creuset pander og gryder

Almindelige pander er de færreste i tvivl om, hvordan de skal rengøre, men når det kommer til støbejern, er det en anden sag. Se videoen herunder, hvordan du nemmest kan rengøre dine Le Creuset pander og gryder.