Fade, skåle og vaser

Interiør til din bolig kan gøre en kæmpe forskel. De fleste af os har på et tidspunkt været på besøg hos en mandlig single, som bor alene i lejlighed eller hus. Ofte skal man kigge langt efter en grøn velholdt plante eller velvalgte vaser og pyntegenstande.

Det bliver med det samme tydeligt, at den hyggelige atmosfære ikke mærkes på samme måde, og rummet kan endda føles tomt og hult. Boligartikler som fade, skåle og vaser er rigtig gode eksempler på interiør, der kan opfriske din bolig og skabe stemning.

Fade

fadSmukke fade kan både anvendes som en del af dit køkkenudstyr og som pyntegenstand på kommoden, spisebordet eller i reolen. Hvis der er sparsomt med plads i boligen, kan det være en fordel at vælge et fad, som kan bruges til pynt, men som også kan tages frem, når der skal serveres en god middag, og maden skal præsenteres på bedste vis. På den måde kan du have dine fade stående fremme og behøver ikke kæmpe for at finde plads i køkkenskabene.

Flotteste skåle og fade, se her

Udover at benytte dine fade til mad, kan du også anvende dem som underlag for stearinlys. Hvis materialet er blankt eller måske endda lavet af glas, kan det reflektere stearinlysende og lyse ekstra op i rummet.

Skåle i alle afskygninger

skaalDer er i de senere år udviklet et hav af skåle i forskellige materialer og farver. Der er dermed mulighed for at være ganske kreativ, når hjemmet skal indrettes, og når gæsterne skal have en snack serveret inden middagen.

Skåle i forskellige farver fås til relativt billige penge, hvilket kan give dig mulighed for at have lidt forskelligt stående, som du kan farvekoordinere med de servietter, du har dækket bord med eller aktuelle højtidsfarver. Vælg eksempelvis en forårsgrøn skål til påskebordet eller en rød salatskål i juletiden.

Flotteste skåle og fade, se her

Har du pladsmangel og døjer du altid med at have plads til kage eller lignende, når gæsterne rykker ind til sofabordet, er det oplagt at vælge et kagefad med flere etager i stedet for at have flere forskellige skåle stående. På den måde kan du servere forskellige kager og godter på et lille sofabord og spare lidt på pladsen.

Dekorative vaser

vaseSelvom vaser egentlig i første omgang er udviklet til at holde på vores blomster, har vi i rigtig mange hjem vaser stående uden så meget som skyggen af grønt deri. Når vi så får en buket i ny og næ hælder vi noget vand i vasen og sætter blomsterne deri.

Vaserne har altså i høj grad en hyggende og pyntende effekt, når de står fremme i vores hjem. Og derfor kan det godt betale sig ikke blot at købe vaser efter, hvad de praktisk set kan holde på af blomster, men også efter, hvad vi kan holde ud til at se på, når de står blottet for blomster.

Flotteste vaser, køb her

Glasvaser og keramikvaser har forskellige udtryk, og nogen foretrækker det ene frem for det andet. Men gør dig selv den tjeneste, at vælge en vase, der passer til de øvrige pyntegenstande i din bolig, så du kan have den stående fremme – også selvom du ikke har blomster deri.