Royal Copenhagen

Royal Copenhagen er en stolt dansk porcelænsproducent, der i årtier har forsynet alle fra Dronningen til Fru Jensen med kopper og service af højeste kvalitet.

Royal Copenhagen spreder elegance med sine fantastiske musemalede mønstre, der stråler af dansk design, kvalitet og tradition. Det bliver ikke finere end Royal Copenhagen. Nedenfor finder du et eksklusivt udvalg fra den danske elegantier.

Største udvalg af service, køb på tilbud

Royal Copenhagen – en dronning værdig

Royal Copenhagen serviceÅret var 1775. Den amerikanske revolution skød en lang og blodig krig ind, mens kaptajn James Cook erobrede verdenshavene i en stor ekspansion af det britiske rige.  Alt imens landegrænser blev rykket internationalt, så var forholdene mere rolige i Danmark, hvor én af verdens i dag ældste virksomheder skulle slå sit første penselstrøg.

Virksomheden var Den Kongelige Porcelænsfabrik, som vi i dag kender som Royal Copenhagen. Igennem mere end 239 år har Royal Copenhagen produceret noget af det fineste porcelæn, der findes, med en stor respekt for traditionen og kunsten. Det unikke porcelæn sælges i dag på globalt plan. Royal Copenhagen har slået dybe rødder på både det europæiske, amerikanske og asiatiske marked, hvor de har over 500 ansatte, der løber stærkt for at forsynes de kræsne købere med det bedste porcelæn.

Innovationen i traditionen

Royal Copenhagens store internationale succes kan i høj grad tilskrives deres
uomtvistelige fokus på de stolte traditioner. Igennem firmaets historie er porcelænet altid blevet produceret i klassisk hvid porcelæn med blå mønster, mens kvaliteten sikres gennem en produktion og maling af porcelænet i hånden hos Royal Copenhagens dygtige ansatte.

Gennem de senere år har Royal Copenhagen udvidet sit sortiment med spændende nyfortolkninger, der har rod i de gamle traditioner. Nyfortolkninger som de kontrastfyldte krus, du kan finde her på siden, er sammen med sine traditionsrige brødre blevet et symbol på en attraktiv og moderne livsstil. Find vores store, varierende og eksklusive sortiment af produkter fra Royal Copenhagen ovenfor til en god pris.

Den traditionsrige familie

Royal Copenhagen er en del af Fiskars-koncernen, der er én af verdens førende leverandører af forbrugsprodukter til huset, haven og livet udendørs. Fiskars står for en lang række velkendte brands, selvom Royal Copenhagen er det brand, der skinner klarest i mængden med sine traditioner og elegance.

Fiskars har produceret kvalitetsprodukter siden sin start helt tilbage i 1649, hvor virksomheden samme år blev indskrevet på Nasdaq i Finland. Det er samtidig Finlands ældste virksomhed. Hele Fiskars-familien, som Royal Copenhagen er en del af, beskæftiger over 3400 mennesker og har en omsætning på 5 milliarder kroner.

Største udvalg af service, køb på tilbud

De 900 penselstrøg

royal-copenhagen-kontrast-krusRoyal Copenhagen stiler efter perfektion, og derfor går deres håndmalede porcelæn mange hænder igennem inden de når butikkernes hylder. Så næste gang, du tager en slurk af en Royal Copenhagen-kop, kan du gøre det med bevidstheden om, at over 30 hænder har været i gang med udformningen fra modellering, form, håndmaling, brænding, pakning og salg.

Det er en proces, som er udviklet og effektiviseret gennem Royal Copenhagens over 239 årige historie. Du køber derfor ikke kun porcelæn, men et stykke dansk designhistorie, der indeholder følelser, historie og passion. Den store passion for at give kunderne den bedste oplevelse har medført, at Royal Copenhagen har indført en brudgaranti, der sikrer, at hvis din kop går i stykker, så ombytter Royal Copenhagen den uden merbetaling til et lignende produkt. Det er da service!

Danmarks største udvalg af interiør og isenkram

Når du lader dine fingre glide over tastaturet, vil fjorten tryk på tasterne åbne døre til ét af Danmarks største udvalg af moderne interiør og isenkram, lige her på Isenkram-tilbud.dk. På Isenkram-tilbud.dk kan du finde kvalitetsbevidste hylder, der fortsætter ud i det fjerne med danske klassikere og internationale mærker i et opdateret sortiment. Lad dig inspirere i vores eksklusive, varierede og prisbevidste sortiment, hvor Royal Copenhagen er tilføjet med største selvfølge.

Største udvalg af service, køb på tilbud

Royal Copenhagen kan gøre enhver kop kaffe bedre, eller servere dine retter med en endnu større elegance, grundet sit traditionsrige danske design og sin unikke kvalitet. Når du har fundet din nye favorit fra Royal Copenhagen, så sender vi den med vores ekspres levering. Bestiller du dine nye Royal Copenhagen-produkter i dag, så kan du forvente dem leveret i morgen. Bestiller du for mere end 500 kr., er fragten gratis. Du har altid 14 dages gratis ombytning. God fornøjelse!