Eva Solo

Er du til æstetik, funktionalitet og kvalitet på en og samme tid, så er Eva Solo lige noget for dig. Med 100 år på bagen som koryfæ inden for dansk design, er der ikke noget at sige til, hvis din bolig tørster efter design fra Eva Solo. Det er ikke bare pænt. Det er også brugbart.

Iskold vand i flot karaffel

eva-solo-vandFor udover at levere lækkert design er Eva Solo også kendt for deres køleskabskarafler, der er pakket flot ind i neopren, så din karaffel ikke blot bliver kølet ned, når den står i køleskabet, men også holder på det iskolde vand, selv når den kommer ud og stå på havebordet i højsommeren.

Køb Eva Solo på tilbud, se her

Ikke nok med den søde indpakning i neopren er karaflen også udstyret med et vippelåg, så du ikke skal sidde og skrue låget af og på, hver eneste gang, du skal hælde vand op.

Skænk den bedste vin

Eva Solo har opfundet en Catalyzer skænkeprop, der kan skænke vin på en helt ny måde. Indbygget har den et magnetisk system, der gør, at vinens smag kommer til at stå helt særligt frem. Og mens din vin får en holde sin fantastiske aroma, er Catalyzeren samtidig et lille stykke værktøj, der sikrer, at der ikke kommer unødige pletter på skjorter og bordflader. Den er nemlig udformet, så den hælder i en lille nænsom stråle.

Du kan altså roligt invitere dine gæster på ost og rødvin. Men måske er gæsterne mere til postevand? Ro på! Der er intet at være bange for.

Neoprenen går igen

Eva-soloForetrækker du hellere dit postevand i en lidt højere temperatur og med smag, så er vi måske ude i, at du godt kan lide te. Her er du heldig. EvaSolo har nemlig også designet en tebrygger i lækkert design – igen med neoprendragt. Og den er smart den her neoprendragt. Den holder nemlig ikke kun på kolde temperaturer, men formår også at holde din te varm, så du ikke skal sidde og søbe i en lunken kop Earl Grey.

Derudover byder Eva Solo også på termokander i forskellige afskygninger. De fås dog ikke med neoprenomslag, men derimod i nydeligt rustfrit stål. Alle med drypfri kant.

Køb Eva Solo på tilbud, se her

Og er du træt af tebreve, hvor snoren falder i koppen, og smagen ikke rigtig siger dig noget, kan du få et teæg fra Eva Solo, hvor du kan fylde det med lækker te. Så kan ægget stå og trække i kanden.

Delikat design

Kort sagt kan man sige, at Eva Solos design bare er delikat. Måske er det derfor, at de også har et smukt delikatesseglas blandt varerne. I disse kan du opbevare alt fra pasta og havregryn til slik og søde sager. De har en sjov udformning og et låg i rustfrit stål, der lukker tæt omkring toppen, så dine delikatesser ikke lige sådan tørrer ud.

Med Eva Solo kan du mærke kvaliteten fra første opskænking. Ligegyldigt om det er dampende te, nyindkøbt rødvin fra den lokale vinhandler eller iskold postevand fra vandhanen. Eva Solos funtionalitet er noget helt for sig selv. Besøg Eva Solos hjemmeside, her.