Rosendahl

Rosendahl er en dansk designvirksomhed, der producerer funktionelt og tidsløst interiør til det moderne hjem. Rosendahl samarbejder med førende skandinaviske designere for en konstant udvikling af deres produktsortiment, som blandt andet indeholder den ikoniske Grand Cru-serie, samt det stemningsfulde Karen Blixen-julepynt. Find din favorit fra Rosendahl nedenfor.

Køb Rosendahl på tilbud, se her

Tre årtier med Rosendahl

rosendahlRosendahl blev i 1984 stiftet af Erik Rosendahl med målet om at skabe elegant og tidsløst boligtilbehør til en god pris. Trendsætterne var hurtige over Rosendahl, og da den aldrende ejer i 2005 overdrog virksomheden til sin søn Henrik Rosendahl havde virksomheden slået dybe rødder i det skandinaviske marked for interiør.

I dag er Rosendahl kendt for sine smukke og elegante serier af alt fra glas til peberkværne. Rosendahl stiler efter at give danskerne funktionelt og trendy køkkenudstyr. Det har de gjort ved Grand Cru-serien, som kan findes ovenfor. Og når danskerne får julekuller, så kan Rosendahl tilbyde sin spændende serie: Karen Blixens Jul. Rosendahl er smukt dansk design, som alle kan betale.

Familien Rosendahl

Det var i 1984 under den klare danske designhimmel at Rosendahl kom til verden. Rosendahl blev grundlagt som et dansk designhus med fokus på høj kvalitet og med base i Hørsholm. Det var den jyske iværksætter Erik Rosendahl, der startede succesvirksomheden Rosendahl, som har arvet ejerens efternavn. Erik Rosendahl skulle blive manden, der gennem 25 år tog Rosendahl fra et lille iværksætteri til ét af landets største designhuse indenfor interiør og boligtilbehør. En utrolig vækstmæssig rejse, som Erik Rosendahl i 2005 kunne se tilbage på med stolthed.

Køb Rosendahl på tilbud, se her

I 2005 valgte han, at give dirigentstokken videre til sin søn Henrik Rosendahl, som blev anden generation i designhuset. Henrik Rosendahl er i dag administrerende direktør i familievirksomheden Rosendahl. En af Rosendahls styrker som virksomhed er deres produktudvikling i samarbejde med førende danske designere.

Rosendahls super-duo

Rosendahl er blevet trykt i alt fra glas til julepynt gennem mere end 30 år. Det danske designhus har glædet mange modebevidste kunder med sit spændende interiør til hjemmet. Den mest kendte produktserie fra Rosendahl er Grand Cru-serien, der består af hele 147 dele, og som kan findes i vores sortiment ovenfor. Grand Cru-serien består primært af glas, skåle og tallerkener, og er skabt for at sætte maden i fokus gennem sit enkle og tidsløse design.

grand-cruGrand Cru-serien er skabt i samarbejde med førende designere indenfor de rødhvide grænser, mens Rosendahls karakteristiske julepynt bliver skabt med inspiration fra Karen Blixen og efter samarbejde med Karen Blixen Museet.

En del af salget af det elegante julepynt går til udstillinger på museet i Rungstedlund. Karen Blixens jul, som det hedder, giver fantasien frit spil med sine stemningsskabende figurer, der vil lege rundt på træet og i hjemmet, når juletiden igen er ovre os. Find din favorit fra enten Karen Blixen- eller Grand Cru-serien ovenfor.

Stort design til en lille pris

Rosendahl har siden sin start i 1984 skabt designprodukter ud fra tre kerneværdier. Det er funktionalitet, tidsløshed og prisbevidsthed. Rosendahl har et erklæret mål om, at de vil skabe boligtilbehør, der har en brugsværdi for kunderne i deres hverdag, men som samtidig stråler af designglæde og eksklusivitet. Designfilosofien bag Rosendahl er at skabe et stilrent og tidsløst design, som samtidig skal være til at betale for deres kunder. Rosendahl er høj kvalitet til små priser.

Køb Rosendahl på tilbud, se her

Designet bag Rosendahl er skabt i samarbejde med førende designere fra Skandinavien, der sikrer produkterne sit enkle, tidsløse og nordiske look. Det gør, sammen med den høje kvalitet, at du kan bruge dine produkter fra Rosendahl i mange år, uden at de går af mode eller blive nedslidte. Find din favorit i danske Rosendahls spændende sortiment ovenfor.

Moderne interiør til en god pris

Hos Isenkram-tilbuds partnere vil du opleve et af landets største udvalg af moderne boligtilbehør og interiør til hjemmet. Deres sortiment er sammensat med fokus på fire områder. Det er en høj kvalitet, en høj prisbevidsthed, en stor funktionalitet og designglæde. Deres udvalg er opbygget med både danske og internationale bud på nytænkende interiør, som kan tilbyde den høje kvalitet og det eksklusive design til en god pris.

Vores sortiment indeholder både danske galionsfigurer indenfor design som Piet Hein, Raadvad og Menu, samt internationale designsymboler som Le Creuset, Tefal og Stelton.  Når du har lagt dine nye favoritter i kurven og betalt ved kassen, så sender de din ordre med deres hurtige fragt. Modtag din pakke dagen efter din bestilling. Bestiller du for mere end 500 kr., så sender de din pakke med fri fragt. God fornøjelse!