Aida

aidaAida er en dansk porcelæns-producent, der i mere end 60 år har dækket de danske borde med elegant porcelæn. Aida opstod i 1953, hvor ingen ønskede hvide tallerkener, men gennem tiden har Aida sat sit aftryk på det nordiske marked, hvor de i samarbejde med førende danske designere har skabt smukt porcelæn. Find din favorit fra Aida nedenfor.

Elegant porcelæn fra Danmark

Aida opstod i efterkrigstidens Danmark, hvor simplicitet ikke var af mode, når det galt tallerkener og service. Blomster og mønstre sendte det hvide porcelæn på førtidspension hos diverse overskudslagre. Det udnyttede grundlægger af Aida, Ancher Iversen, der fik datidens porcelænsmalere til at give det mælkehvide porcelæn et elegant strejf af guld.

Alt til køkkenet, klik her

En succes var skabt – og igennem mere end 60 år har Aida nu forsynet skandinaverne med moderne porcelæn med et enkelt look. Det er altid sket i samarbejde med førende designer, der sikrer at Aida altid er på forkant med moden, og derved kan fastholde sin førende position.

Aida samarbejder blandt andre med de danske designere Poul Pava, Mette Ditmer og Hornsleth. Aida producerer foruden porcelæn bestik, glas og diverse gaveartikler. Det hele kan du finde ovenfor.

Opblomstringen i efterkrigstidens Danmark

I efterkrigstidens Danmark grundlagde den midaldrende Ancher Iversen i 1953 Aida, som i de første år skulle gå under navnet Ancher Iversen a/s. I datidens Danmark blev spisebordene ikke dækket op med hvidt porcelæn. Det blomstrede og mønstrede porcelæn var populært, mens overskudslagrene bugnede af det snehvide porcelæn.

Ancher Iversen investerede hele sin formue i disse overskudsprodukter, som han fik danske porcelænsmalere til at udsmykke med simple guld dekorationer. Hans kaffekopper og stel blev en øjeblikkelig succes. Den succes blev omsat til at udvide sortimentet til også at indbefatte glas og yderligere porcelæn. Ancher Iversen nåede at skabe en række af spændende og mindeværdige stel, som Svanestellet, inden han i 1969 fik en ny partner i virksomheden i Finn Maae Jensen. Han skulle i løbet af få år overtage den fulde kontrol med virksomheden efter Ancher Iversen måtte forlade verden.

Generationsskiftet i Aida

Siden afskeden med Ancher Iversen er kontrollen med Aida overgået til Peter Maae Jensen, der i dag sidder som direktør for virksomheden. Han gennemførte blandt andet købet af ’den bornholmske stentøjsfabrik fra 1835’ i 1996, mens investeringerne fortsatte i 2003, hvor aida overtog kontrollen af Désirée.

Alt til køkkenet, klik her

I 2003 skiftede virksomheden som følge af de store investeringer navn til det nuværende Aida. I dag regnes Aida som et moderne koncepthus, der stadig forsøger at give forbrugerne den største værdi for pengene indenfor glas, bestik, stel, køkkenudstyr og gaveartikler. Aida har igennem flere generationer dækket de danske borde på elegant vis med sit skandinaviske design. Find nye favoritter til middagsbordet ovenfor.

Aida samarbejder med nordiske designere

aida-1Hos Aida forsøger de altid at foregribe udviklingen af designet til deres elegante produkter. Derfor samarbejder de med førende danske designere, for at kunne holde deres designs på forkant med modens strømninger.

Designerne bag Aida inkluderer blandt andre Poul Pava, Hornsleth, Mette Ditmer og Mads Odgaard. Fælles for holdet af designere er deres nytænkende skandinaviske udtryk, som giver Aida sit moderne og elegante look. Selv karakteriserer Aida sin stil med ord som fornyelse, forskønnelse, farverig og forenkling.

De nye designs bliver komplimenteret af den karakteristiske høje kvalitet i alle produkter fra Aida. Kvaliteten sikres gennem et bevidst valg af materialer og leverandører, der giver produkterne en lang holdbarhed, og derved en stor værdi for pengene. Oplev førende dansk design på middagsbordet, der holder i mange år med produkter fra Aida.

Køb Aida

Når du med velvalgte tryk på tastaturet får adgang til en Aida forhandler, vil du blive inviteret indenfor i et stort udvalg af eksklusivt interiør til det moderne hjem. Find nye trendsættende mærker og gamle klassikere indenfor tilbehør til badeværelset, køkkenet, spisebordet og stuen.

Alle produkter i disse kategorier er valgt ud fra strenge krav til kvaliteten, prisen og ikke mindst designet. Hos Isenkram-tilbud.dk mener vi, at den moderne bolig skal afspejle personligheden bag ejeren. Det har vi opbygget vores eksklusive sortiment efter.

Alt til køkkenet, klik her

I vores sortiment kan du blandt andet finde internationale designsymboler som Le Creuset, Pillivuyt og Jamie Oliver, samt danske koryfæer fra designverdenen som Royal Copenhagen, Kay Bojesen og Bodum. Gå på opdagelse i vores sortiment fra Aida, find din favorit, betal ved vores virtuelle kassedame og afvent din levering. Bestiller du i dag, modtager du din pakke i morgen. Køber du for mere end 500 kr., så sender vi din pakke med fri fragt. God fornøjelse!