Menu

menu-produkterMed design fra Menu undgår du at være på spanden. Den smarte spand, der kan fungere som assistent til din brændeovn er nemlig bare en af de mange uundværlige ting fra Menu, du har ved at leve uden.

Menu er et dansk mærke, som kom til verden i 1976. De har altså over 30 års erfaring på bagen, der gør dem til førende designskabere inden for skandinavisk design.

Geniale bordskånere

Tag fx deres geniale bordskånere, der ved første øjekast kan ligne bestik, når de ligger nede i skuffen blandt knive og gafler. De bliver kaldt propeller og er designet af danske Jakob Wagner. Som navnet antyder ligner de propeller. De kan nemlig foldes sammen. De er lavet af plastic og silikone og er helt vildt smarte, når der skal varme ting på bordfladen.

Se de flotte Menu produkter her

Og mon ikke bordskåneren kan få selskab af et par andre ting på spisebordet? Menu har i hvert fald mange flere ting på menuen og ikke mindst på lager.

Tag fx deres lækre krydderkværne, der har en flot højde på 29 cm. Og om du skal have krydret din bøf eller bare have lidt salt på æggemaden, er de uundværlige på dit middagsbord.

Flotte lyskilder

menu-lysSiden Menu så dagens lys har deres vision været at skabe flot og stilrent design med enkel karakter. Det må de sige at leve op til. Blandt andet deres elegante, dobbelte lysestage vidner om godt benarbejde og innovative, kreative tanker. Med en lysestage fra Menu er spørgsmålet bare, om du har nok stearinlys i skuffen. Den dobbelte lysestage er designet af Mikaela Dörfel.

Skal der ikke blot lyses op indenfor, men også udenfor, er der ikke noget at frygte. Menu har nemlig også olielamper i kollektionen. De er designet i plast, stål og porcelæn. Du kan eksempelvis sætte dem uden for huset, så der ser rigtig hyggeligt ud, når dine gæster ankommer.

Smukt smykkeskrin

Og har du mange smykker liggende rundt omkring og mangler du noget pænt at have armbånd og halskæder i, så de ikke bare ligger og flyder? Så er det godt, at Menu har et par forskellige smykkeskrin, som ikke bare værner godt om dine smykker, men også næsten er et smykke i sig selv. Louise Christ er designeren til de alternative smykkeskrin i aluminium.

Se de flotte Menu produkter her

Men udover et fint smykkeskrin kan du også få et sjovt og alternativt smykketræ. ”Hm, et smykketræ?” tænker du. ”Hvad er det nu for noget?”. Den er såmænd god nok. Der er egentlig ikke tale om noget rigtigt træ, men blot om et 36 cm. højt miniaturetræ i aluminium, hvor du kan hænge dine øreringe, armbånd og halskæder. Så kan du jo se, hvor flot du kan udsmykke træet med dine smykker. Det er smart. Det er pænt. Det er Menu.

Der hersker altså ingen tvivl om, at Menu gør sig godt inden for design, og om du så er til olielamper, termokrus eller krydderkværne, skal du nok være meget uheldig, hvis det ikke kan lykkes dig at finde noget på Menus side. Med ting fra Menu kan du ikke blive skuffet.