Holmegaard

Holmegaard er et dansk glasværk, der i mere end hundrede år har forsynet de kræsne danske forbrugere med landets fineste glas. Holmegaard er kendt for sit minimalistiske design, store kvalitet og stolte traditioner, som har givet dem en plads rundt om Dronningens bord.

Nedenfor kan du finde produkter fra Holmegaard, der kan gøre, at vinen smager endnu bedre i det elegante glas, eller dine blomster stråler endnu kraftigere fra den trendy vase. Find din favorit!

Køb flotteste glas på tilbud her

Dansk glas med stolte traditioner

holmegaard-vandglasHolmegaard opstod af en mose i en greves baghave tilbage i 1823 – og har siden været leveringsdygtig med noget af det fineste glas, som de danske forbrugere har set. Det traditionsrige, minimalistiske og elegante glas fra Holmegaard er i dag et fast inventar på de danske butikshylder, hos hoffet og i mange danske hjem.

Det elegante design har også vakt opsigt rundt omkring i Europa, hvor Holmegaard i dag er en efterspurgt vare. Ovenfor kan du finde et stort udvalg af spændende produkter fra Holmegaard.

Bestsellere fra Holmegaard

Holmegaard har gennem 190 år leveret nogle af landets flotteste glasprodukter til de kræsne danske købere – og Kongehuset. Føl dig som en adelig person, når du nyder et glas vin i Holmegaards elegante glas. Se vores tre bestsellere fra Holmegaard nedenfor.

Køb flotteste glas på tilbud her

Elegante rødvinsglas.  De smukke, tidsløse rødvinglas fra Holmegaards er et must-have for trendsætteren, der ønsker elegante kår for de røde dråber. Futuristiske vandglas. De stilfulde vandglas fra Future-serien giver et trendy touch til køkkenet med sit simple, skandinaviske design. Karen Blixen vasen. Den skønne mundblæste vase er et af Holmegaards mest populære boligtilbehør grundet det simple, men trendy look, den giver rummet.

Holmegaard med kongens tilladelse

holmegaard-lysestagerKimen til den blomstrende succes, som Holmegaard i dag oplever, blev sået tilbage i 1823, hvor greven Christian Danneskjold-Samsøe anmodede den danske konge om tilladelse til at opføre et glaspusteri på hans jord ved Holmegaard Mose. Samme år rammes greven af en uhelbredelig sygdom, der koster ham livet. Det er derfor grevinde Henriette Danneskjold-Samsøe, der modtager kongens godkendelse. Hun åbner projektet, der igennem 190 år skal markere sig på den europæiske glas-scene.

Succesen fra mosen

Holmegaard Glasværk blev opført i mosen, som kunne forsyne værket med brændsel til de kraftfulde brændinger. I 1825 startede den første produktion. De første produkter, der skulle få Holmegaard-mærket, var grønne glasflakser, mens klare drikkeglas hurtigt  efter blev tilføjet sortimentet på grevinden befaling. Den lille glasproduktion i tørvemosen skulle udvikle sig til en kongelig leverandør i 1900-tallet.

Køb flotteste glas på tilbud her

Glas støbt i danske traditioner

I løbet af 1900-tallet bliver interessen for de eksklusive glas større, mens Holmegaard smider brænde på bålet under firmaets vækst ved at ansætte mange respekterede designere. Det er en tradition, de har fastholdt frem til i dag, hvor nogle af landets førende kunstnere er tilknyttet den kongelige hofleverandør fra mosen.  Holmegaard er i dag en international succes, der er bygget på stolte danske traditioner.

En oase af boligtilbehør Isenkram-tilbud.dk

Isenkram-tilbuds samarbejdspartnere er din leverandør af den seneste mode og de danske klassikere indenfor boligtilbehør og isenkram til hjemmet. I et af Danmarks største udvalg af opdaterede forstærkninger til hjemmet kan du gå på opdagelse mellem virtuelle hylder, der forsvinder i det fjerne med spændende produkter. Vores kræsne hylder bærer kun på de mest interessante nye tilføjelser på markedet og de danske klassikere, der altid vil kunne give ejeren et smil på læben.

Køb flotteste glas på tilbud her

Blandt de klassiske danske bannerfører for stilfuldt design kan du finde Georg Jensen, Royal Copenhagen, Trip Trap, Eva Solo og selvfølgelig Holmegaard til nogle af markedets bedste priser. Når du har fundet din nye favorit, sender Isenkram-tilbuds samarbejdspartnere din pakke direkte til din dør med ekspreslevering. Bestil i dag, modtag i morgen.  Bestiller du for mere en 500 kr., så er fragten gratis. Du får altid 14 dages fuld returret på dine køb, som de pakker glædeligt ind, hvis det er en gave.